Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1857 / 69 / 80
Ale czego wy sie spodziewaliście, że nie będzie CEVów ani OEVów? Po MDA to własnie jeden z głównych elementów fazy, MDA jest mocno psychodeliczne.
To porównanie do spalenia sie kanna widze że i u was sie potwierdza, a myślałem że tylko mnie tak zajebało bo przesadziłem. Ale z tego co widać u innych testerów dokładnie ta sama sytuacja :cheesy: Myśle że w małych dawkach wymieszane z dopaminowym stimsem - jak najbardziej.

Jeżeli próbowaliście MDA to weźcie pod uwagę że 5-Me-MDA wyzwala 5x mocniej serotoninę, przy czym noradrenalinę kilkukrotnie słabiej nie pamiętam już, a dopaminę około 10x słabiej.

MDA = idealne kurwa proporcje wyzwolonych neuroprzekaźników (jak dla mnie nie ma nic lepszego, o lepszych proporcjach DA:SE:NE)
5-Me-MDA = bardziej podobne do takiego 5-MAPB jeżeli chodzi o proporcje neuroprzekaźników.

CEVy, OEVy, zmiany wizualne, halucynacje dźwiękowe to prawidłowe elementy fazy :finger:
Serotoninowy zapierdol po empatogenach = zawsze pojawiające sie te efekty w mniejszym lub większym stopniu.

A co do dawkowania to te 30mg jako górna granica rekreacyjnej dawki nie wziąłem z dupy. 150mg MDA to dla mnie dawka bardzo mocna, na górnej granicy "rekreacji". Stan idealny, ale na przykład z perspektywy czasu to za gruby zeby iść tak na impreze między ludzi. Skoro to to wyzwala 5x mocniej serotoninę to zmniejszyłem tą dawkę 5-cio krotnie czyli do 30mg. Na prosty rozum, więcej już z tego nie wyciągnę niż te 30mg, zwiększenie dawki podwyższy tylko poziom sero do leveli na których jest zdecydowanie za mocno i robi sie nieprzyjemnie.

Jak teraz o tym tak pomyślałem to idealną rzeczą która uzupełniałaby ilościowo te braki w DA i NE jest klasyczna amfetamina. amfetamina - rozpierdol na DA, spory poziom wyrzutu NE i bardzo słabe działanie na SE - pasowałaby git. Ale wiadomka że dla vendora to nie rozwiązanie bo to nielegalne.
  • 492 / 16 / 25
Dobra brałem raz MDA w dawce 90 mg i nie doświadczyłem aż takiego wypierdolu. Czułem sie serio jak po przekaraniu się + efekty z MDMA bez gibania ciała.
pewnie powtórzę zabawę z tym jeszcze raz ale na pewno w innych set&settings bo akurat u rodziców byłem wczoraj zarzucając to, to do szpitala mnie chcieli wieźć.
Może faktycznie gdzieś na trip do lasu, mniejsza dawka i bez palenia kanna w trakcie.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 1874 / 96 / 127
Ja sie po tym czulem mega zle i tez probowano mnie do szpitala zawiesc. Nie pasuje mi ta substancja wole el klasiko MDA.
wolna molekula
#mops
  • 492 / 16 / 25
No i tu jest ten problem. jedyne miejsce gdzie spotkałem się z MDA to była Bułgaria 6 lat temu. To mi nie pasi, może raz na tripa zabiore jakąś małą dawkę, a jak będzie chujowo to oddam komuś po prostu.
  • 1857 / 69 / 80
Jak ty jeszcze dopalałeś kanna do tego to ja nie mam pytań, ja bym sie po takim miksie chyba faktycznie na hospitalizacje nadawał mimo że nigdy po niczym nie dzwoniłem na karetke a bywały srogie przesadzeniaz różnymi rzeczami, naprawde srogie.
  • 1874 / 96 / 127
JA DO TEGO KODE TYLKO w malej dawce coby splycic faze i myslalem, ze umieram. Taki nod zlapalem, ze myslalem, ze moj mozg sie spalil. Podobno gadalem jakies bzdury i wolalem o pomoc w nocy, a nic nie pamietam...
wolna molekula
#mops
  • 492 / 16 / 25
No ale to tylko z mojej głupoty tak się stało. Sam po siebie też nigdy po pogotowie nie zadzwoniłem, a kanna przypaliłem prawie że na peaku bo chciałem trochę uspokoić działanie. Wyszło jak wyszło, trudno. Będzie rada dla potomnych żeby takich miksów nie robić bo o mało co nie zeszłem. Serce z piersi wyskoczyło, straciłem wzrok i wgl kontakt z rzeczywistością, więc dla mnie na razie starczy.
  • 1857 / 69 / 80
To sobie też zapamiętaj że kanna w roli uspokajacza sie nie sprawdzajo, nawet mj czy hasz takie dobre prawilne mogą różnie zareagować ze stymulantami. Ja po dopalaniu mj do stimów często mam kardiozwałę, mam przeciwieństwo uspokojenia.
  • 492 / 16 / 25
Trzeba się uczyć na błędach ;-) W weekend może wezmę tak z 10 mg i w plener gdzieś uderzę, zobaczę czy to wgl nadaje się na coś.
Zjebałem trochę wczoraj też bo na koniec zajebałem 20 mg flubromazepamu i do teraz mam problem z prostym chodzeniem. A rano co to było... lepiej się nie chwytać za wszystko co jest pod ręką.
  • 367 / 7 / 0
ta substancja jest jednocześnie MAO wiec mieszając cokolwiek trzeba brać tego dużo mniej
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.