4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
Co działa najlepiej ?
PUDER donosowo
148
26%
KRYSZTAŁ donosowo
352
62%
PUDER oralnie
13
2%
KRYSZTAŁ oralnie
54
10%

Liczba głosów: 567

ODPOWIEDZ
  • 23 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Xxlk »
zdecydowanie puder sniff, krszytał mnie bardziej speeduje niz daje euforje + strasznie boli nochal nastepnego dnia (przynajmniej mnie) i po kilku doswiadczeniach z pudrem i krysztalem wydaje mi sie, ze puder starcza na dluzej.
  • 111 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Azot »
mialem i puder i krysztal.... powiem tyle ... wszystko zalezy od tego czy mef jest swierzy czy zwietrzaly... stara partia mefa slabiej kopie , dlatego trzeba uzyc wiecej niz zazwyczaj... ale jak sie zwiekszy dawke to efekt taki sam.
  • 282 / 9 / 0
Osobiście wole puder gdyż nie rozpierdala mi tak masakrycznie nosa jak kryształ i pozwala na nieco dłuższą zabawę.
Piękna jest pogoda i słońce jest gorące
A ty mordo napierdalasz środki uspokajające
Za rogiem gdzieś się czai zagadka istnienia
A ty proszki napierdalasz na obniżenie ciśnienia
  • 347 / 6 / 0
A propos, może ktoś ma rzetelne informacje o tym, po jakim mniej więcej czasie przechowywania w samarce mef może zacząć tracić na jakości i czy są to tylko ułamki procentów, czy może dość szybko się to dzieje?
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d3wuo »
Kryształ jakby mocniej wchodzi i szybciej przynajmniej u mnie , no i jakby lepiej się przedostaje przez nosa bo puder często przykleja się gdzieś ;) minusem natomiast jest to że jakby gorzej się dzieli go i te małe pojedyńcze kryształki zostają na blacie/kartce i ni huja nie idzie ich ruszyć ;) no i objętnościowo się wydaje mniej no ale co kto lubi
  • 148 / 14 / 0
d3wuo pisze:
Kryształ jakby mocniej wchodzi i szybciej przynajmniej u mnie , no i jakby lepiej się przedostaje przez nosa bo puder często przykleja się gdzieś ;) minusem natomiast jest to że jakby gorzej się dzieli go i te małe pojedyńcze kryształki zostają na blacie/kartce i ni huja nie idzie ich ruszyć ;) no i objętnościowo się wydaje mniej no ale co kto lubi
A od czego masz palec i język? Ciężko z Tobą...
  • 144 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Big Left »
Pure Cristal, weeeeeeeeeeeeed , sure you heard of all the freaky shit they say about me.

Lepiej mnie kopie, moze to wina dosyp w pudrze (chyba łatwiej zmaić puder)
Whats your name? what have you had? reach for the lasers. safe as ...
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: iglar111 »
Dzisiaj otrzymalem mefa w crystalach jest na pewno lepszy od pudru. Siedzimy z 4 ziomkami i jak czytamy ze niektorzy podjezdzaja po 100mg i to duzo to az nam sie smiac chce hehe my walilismy po 0.25 na raz po tym 4h fazy pozniej drugi raz po 0.25 i jazda az do teraz ;) Chcialbym na pewno polecic wszystkim ten proszek do puki jeszcze nie jest zdelegalizowany wczesniej zostawilem sporo pieniedzy w dopalaczach na sol ktora jak dopiero pozniej sie dowiedzialem zawiera 50% mefedronu (np. kokolino - wala przebite 4x) bede na pewno z niego korzystal az do konca ;] narazie nie mamy sie czego obawiac bo nie ma prezydenta :D (nie odpowiadamy za tresc tego postu poniewaz wszyscy sa grubo zmefieni - porobieni).
Papa i pozdro dla wszystkich mefiarzy.
  • 104 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pandemonium »
Zawsze jak kupowałem (na mieście) to dostawałem puder. Dzisiaj kryształ. Objętościowo wydaje się, że jest go mniej (bo nie podejrzewam, że kumpel mnie porobił). Zdecydowanie mocniejszy w działaniu od pudru.
Uwaga! Użytkownik Pandemonium nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.