Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 92 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: demo'NiC »
Wg Was jestem niewinny... :) jesteście naprawdę tacy kochani... ;*
Uwaga! Użytkownik demo'NiC nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 432 / 1 / 0
[quote="opalony chlopaczyna"]
a na trzecim złomiarze ]
Błagam cię powiedz mi, że ironizujesz/żartujesz etc.... :wall:
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2009 przez 1waytikt2tickletown, łącznie zmieniany 1 raz.
off
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Złomiarze odpadają! Dajcie już spokój. Pijani naziole albo faktycznie prowokacja. Osobiście stawiam jednak na to pierwsze.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 219 / 5 / 0
cieszę się, że nie jestem jedyny, którego ta akcja zwyczajnie śmieszy. I ta medialna nagonka, komentarze, ahy ohy yhy wybitnych profesorów, speców od komentowania podjebek obozowych napisów. Beka jak hój.
Nawet jak napis się nie znajdzie, to są zdjęcia, zrobi się nowy i git.
Obraza? Kompromitacja? Niby kogo? Uderzenie w godność, honor, ojczyznę i Boga?
Kompletnie nie rozumiem, jak ten fakt może kogoś obrażać. W ogóle jestem zdania, że za tym stoi jakiś desperat, który przeżył obóz i bardzo go boli ten szyderczy przecież napis, więc postanowił go zdjąć co by sobie ulżyć.
"Próżnoś repliki się spodziewał
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet 'pies cię jebał'
Bo to mezalians byłby dla psa"
  • 125 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Euler »
Nie wiem po co robić inny, ja bym to kurwa wszystko zaorał i posadził ładny lasek.
Uwaga! Użytkownik Euler jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 469 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: circus »
Dla hecy. Pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy. Siedziało sobie kilku kolesi przy wódce: "A gdyby tak ten napis zapierdolić? Ależ by się wkurwili!" ;-)
Nowy smak Tymbark - jabłko homet!
  • 52 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mustang »
Tak przeglądam wasze posty i ciągle sie powtarza: media to, tamto, za granicą mówią itp.
Każda zagraniczna prasa coś o tym pisze:
"Poland declares state of emergency after 'Arbeit Macht Frei' stolen from Auschwitz" guardian
"Thieves steal Auschwitz 'Work Sets You Free' sign" Yahoo

Jeśli dodać do tego informacje że muzeum miało problemy finansowe czy nie nasuwa wam się myśl, że to administracja muzeum celowo zdjęła napis i wywiozła. Po godzinie zgłosiła na policje i do mediów, i poszło darmowa reklama.
Ma to jeszcze jeden plus. Każdy serwis informacyjny doda tekst o II W.Ś, o tym że ten obóz to obóz niemiecki mimo że na terytorium polski i budowany przez polaków. Bo wiadomo jaka jest świadomość ludzi.

Jeszcze fakt, że ochrona nic nie widziała. Kamery są ale nie zapisywały obrazu.
Jak za pare dni okaże się że anonimowa osoba podrzuciła napis na jakiś komisariat, to będe pewny słuszności mojej teorii;)

pozdr
Uwaga! Użytkownik mustang nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 432 / 1 / 0
przestańcie ćpać naprawdę :-I
Jak za pare dni okaże się że anonimowa osoba podrzuciła napis na jakiś komisariat, to będe pewny słuszności mojej teorii;)
no rzeczywiście to już będzie niepodważalny dowód. :huh:
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2009 przez 1waytikt2tickletown, łącznie zmieniany 1 raz.
off
  • 2879 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Potwierdzeniem byłoby też jakby napis skonfiskował (w całości) jakiś skup złomu, albo jakby znaleziono napis i jakichś złomozbieraczy. Bo ich udział w tym przedsięwzięciu jest z logicznego punktu widzenia wykluczony.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 803 / 7 / 0
Teraz mogą nakręcić film o tym jak zajebali arbeita. Napis pocięli na 15 stalowych liter rozrzuconych po kilkunastu miastach Polski i Europy wspawując je w mosty, utwierdzając w zbrojenia oder zakopując na stadionach piłki nożnej. Poszczególni naznaczeni ludzie mogliby mieć takie podrzuty i kolejne wskazówkozagadki

Jak ja zajebałbym to tak by było.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach

Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.