Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1530 / 9 / 0
Kiedyś napotkany gość opowiadał nam, że brali tylko trochę na watę wódki smarowali po dupie czy jakoś tak i już klepało i to mocniej. Jednak szkoda dupy.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 11 / / 0
nie chciałbym być w tej kwestii oceniany, ale jeżeli pojawią się opinie traktujące mnie jako czubka nie mam zamiaru odpierać ataku :D
z góry zaznaczam również że nie przeczytałem większości postów w tym wątku, więc nie wiem jaka obiegowa opinia nt. skuteczności tej metody tu panuje ale ja na podstawie własnych obserwacji stwierdzam że dupa to dupa i sraniu winna służyć wyłącznie.
niestety dla mnie przygoda z 8ml 40%wódki/12ml źródlanej wody zaaplikowanymi dodupnie zakończyła się tragicznie.
ani się nie upiłem, ani lepiej nie poczułem.
siedzę za to na kiblu już ósmą godzinę i pozdrawiam wszystkich czytających!
  • 109 / 3 / 0
Wlasnie zaaplikowalem per rectum jakies 20 ml spirytu rozczieczonego woda i rozpuscilem w tym 1 mg etizolamu. Troche sie zmarnowalo, bo plynu bylo za duzo wiec odlalem. Do tej pory nie czuje niczego wyrazniego. Moze paradoksalnie mnie pobudzilo troche, ale i zamulilo. Prawdopodobnie walac w dupala trzeba lewatywe zrobic przed wlasciwa akcja.
  • 40 / 3 / 0
Kiedyś spróbowałem ale dla mnie była to akcja nieefektytwna. Jedyne czego się nabawiłem to podrażnienia, pomimo odpowiedniego rozcieńczenia. Latałem do kibelka z bolesną biegunką. Żadnych innych odczuć, związanych z alkoholem, nie uświadczyłem.
  • 158 / 13 / 0
Jestem wieloletnim alkusem, ale na to bym nigdy nie wpadła. Jak kiedyś przerwę abstynencję, to spróbuję i wrażenia opiszę :)
:*)

:heart: S&M :heart:
  • 5774 / 1181 / 43
Kiedyś postanowiłem upić się sposobem starych punków.
Miska z ciepłą wodą, dolana dykta. Usiadłem w to. Siedzę, siedzę i nic.
Wylałem to w pizdu. Jebało dynksem w całym domu.
Stare czasy.
alkohol ONLY DRINK
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 39 / 6 / 0
Na mnie to nie działa, wlałem łącznie setke wódki rozwodniona pół na pół z wodą i nic, używałem strzykawki zwykłej bez igly, ktoś może wie czemu?
  • 4290 / 697 / 2117
Dobry sposób na szybkie ujebanie się, to pochłanianie pieczywa wraz z alkoholem. Ogólnie pieczywo - bułki, chleb itp wciąga alkohol jak gąbka, więc pizda wjeżdża dość szybko i mocniej trzyma. Sprawdzone, tylko z umiarem polecam.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 186 / 36 / 0
Nawinął się temat, to dopisze swoje przemyślenia.

Ten sposób podania był opisany po krótce w książce "Czarnobylska modlitwa". Żona jednej z ofiar umierającej od choroby popromiennej w ten sposób "wyłączała" męża pod koniec życia, żeby mniej cierpiał. Normalna metoda przyjmowania nie wchodziła już wtedy w grę ze względu na zniszczenie organizmu. Ciężko się to czytało.
Gdyby podróże w czasie były możliwe, udusiłbym sam siebie poduszką w czasie snu 21 grudnia 2018 roku. Oszczędziłoby to wielu problemów.
  • 227 / 76 / 0
Ja: i jak ci smakuje ta setka ziomuś?
Ziomuś: do dupy ta seta ziom

Jeden z lepszych tematów o alko na hajpie(lepszy jedynie był temat alkohol i.v)

XD

Ile trzeba przyjąć p.r wódki belveder by mieć spoko banię?(czyt. stabilne 3 promile minimum).
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.