Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 105 / / 0
Nieprzeczytany post autor: NeuroDriver »
Jestem za tym filmem!!!!
Jestem gotów dać wkład pieniężny własny.
Wykorzystanie jakiś meli/mieszkań prywatnych.
Zagrać w jakiejś scenie/ lub być postacią w filmie.
Jestem w stanie załatwić zespół który zrobi nam muzyke do filmu.

Co będzie trzeba to się zrobi!

Koncepcja dobra w (C)huj !!!!!!!!!! :cool: :cool: :cool: :cool:
Uwaga! Użytkownik NeuroDriver nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 205 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Ester pisze:
Boję się tylko, że aktorzy się pozabijają na planie albo najedzą się klonów i wejdzie samowolka %-D
Raczej by się wspólnie naćpali, a kamera by przepadła, w czeluściach urwanego filmu.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
@up
Potrzeba trzeźwego operatora? ;) "kamera by przepadła w czeluściach urwanego filmu" dobre xD
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
operator bedzie trzezwy do czasu, az opierdoli kamere w lombardzie i bez kitu urwie sie wtedy film :D
byleby kamera nie byla nasza
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 76 / / 0
Kamery nie będzie, a nikt tego i tak pewnie nie zauważy :cheesy: Zawsze można odjebać coś, przed kamerami monitoringu miejskiego i poprosić ich o kopie ^_^
Uwaga! Użytkownik ruusujuuriuute nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
John Stuart Mill pisze:
Ester pisze:
Boję się tylko, że aktorzy się pozabijają na planie albo najedzą się klonów i wejdzie samowolka %-D
Ej a moze właśnie wtedy były najlepsza akcje ]
Otóż to!
Ja bym postawił na improwizację. Dać aktorom klony, po dwa piwa i akcja...
I'm broken.
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
korkorio pisze:
John Stuart Mill pisze:
Ester pisze:
Ej a moze właśnie wtedy były najlepsza akcje ]
Otóż to!
Ja bym postawił na improwizację. Dać aktorom klony, po dwa piwa i akcja...
To by było dobre na osobny projekt :) Albo na zbieranie materiałów :-D
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Dobrym osobnym projektem była by ekranizacja anegdot TenTypa , moim zdaniem.
I'm broken.
  • 47 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Patryk241 »
Jako osobny projekt można by było zrobić coś a'la serial Świat Według Kiepskich. Tyle że zamiast browarów popalane może być ziółko a zamiast wódy, jazda po kablach... Oczywiście z całą rodzinką. Jeżeli się komuś nie spodoba to trudno, spaliłem lufe, i na taki pomysł wpadłem :)
Uwaga! Użytkownik Patryk241 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
pomoge wam w robieniu filmu

mogla by być taka scena ze aktor caly czas chodzi w jednej bluzie i jara jara mota kase jara jara... ciągle w jednej bluzie... a na koniec filmu robi budyń z tej bluzy bo jest ona przesiąknięta THC i spokojnie sie z takeigo budyniu upali xD hehe
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.