Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Sprobowalbys browna?
Spróbowałbym
493
41%
Nie spróbowałbym
239
20%
Sprawdzam wyniki
326
27%
Spróbowałem i nie żałuję
93
8%
Spróbowałem i żałuję
38
3%

Liczba głosów: 1189

ODPOWIEDZ
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
z Poznania blisko do Berlina.
  • 3216 / 394 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Jak się wystarczająco mocno chce to wszędzie jest blisko. Ostatnio w pozku spotkałem jednego cygana wjebanego w brąz i mówił ze na miejscu kupuje. Ja na razie mam przerwę 5 miesięcy od H więc nie drążyłem tematu.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
A ktoś wie czy w Olsztynie jest brąz? Pytam czysto teoretycznie...

[nie ten wątek nie ten dział... pozdrawiam - jacok]
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2009 przez jacok, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2011 / 124 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
Czemu nie ma opcji już spróbowałem/am?

W każdym razie, gdzieś pomiędzy brownem a kodą umiejscowiłbym opium i makiwarę - ja najpierw na to się przerzuciłem, i dopiero wraz z końcem materiału przyszła pora na telesfora. Brauna znaczy się. Teraz kontakt mi się urwał, ale jak będę potrzebował, to załatwię. Tylko chcę na razie inne rzeczy ogarnąć, ale do h na pewno wrócę. Tego się nie da zapomnieć...
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 469 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: circus »
Bym spróbował. Aktualnie nie mam dojścia, ale jakbym za tym naprawdę dobrze pochodził, popytał różnych znajomych to i bym znalazł. I chyba całe szczęście, że nie chce mi się tak starać.
Nowy smak Tymbark - jabłko homet!
  • 1154 / 36 / 0
Jacok, dzieki za poprawienie ankiety, ale wprowadz dwie opcje zamiast tylko "sprobowalem", mianowicie: "sprobowalem i zaluje"; "sprobowalem i nie zaluje".
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Spróbowałbym. Oczywiście.
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2009 przez forest, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2011 / 124 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
heh, prosiłbym jeszcze osoby, które zaznaczyły opcję o krótkie wyjaśnienie przyczyn takiego wyboru.
Osoby, które już spróbowały, mogą napisać, w jakiej sytuacji był ten pierwszy raz i dlaczego nie żałują/żałują.

Ja spróbowałem dzięki koledze z [h] - wiece, najpierw się człowiek umawia na "żniwa", poznaje ludzi, potem ten i ów nagle ma dostęp, pochwali się itd. No, a że sie znamy, to czemu miałby nie załatwić - wiadomo, że osoba pewna i żadnej wyjebki nie będzie - w obie strony.

Decyzji nie żałuję - to była imho naturalna konsekwencja podjętej przeze mnie dawno dawno temu decyzji (w I LO, jak się nakręciłem na opiaty). Paradoksalnie, czuję się lepiej "psychicznie" będąc delikatnie wjebanym w here, niż w kurwa tabletki na kaszel. Nie uznaję półśrodków. Howgh
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 31 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tuptusisko69 »
Wziął bym, jak najbardziej. Trzeba byc ciekawym swiata :D najchętniej paloną, choc jak to ktos pisal "Wejścia smoka" też trzeba by kiedyś zaznac. :*)
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
własnoręczna acetylacja morfiny z ampułek za pomocą lodowatego kwasu octowego w obecności katalizatora :-)
ulicznego brałna bym nie wstrzyknął, fuj...
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.