[nie ten wątek nie ten dział... pozdrawiam - jacok]
W każdym razie, gdzieś pomiędzy brownem a kodą umiejscowiłbym opium i makiwarę - ja najpierw na to się przerzuciłem, i dopiero wraz z końcem materiału przyszła pora na telesfora. Brauna znaczy się. Teraz kontakt mi się urwał, ale jak będę potrzebował, to załatwię. Tylko chcę na razie inne rzeczy ogarnąć, ale do h na pewno wrócę. Tego się nie da zapomnieć...
Hurra, diese Welt geht unter
Osoby, które już spróbowały, mogą napisać, w jakiej sytuacji był ten pierwszy raz i dlaczego nie żałują/żałują.
Ja spróbowałem dzięki koledze z [h] - wiece, najpierw się człowiek umawia na "żniwa", poznaje ludzi, potem ten i ów nagle ma dostęp, pochwali się itd. No, a że sie znamy, to czemu miałby nie załatwić - wiadomo, że osoba pewna i żadnej wyjebki nie będzie - w obie strony.
Decyzji nie żałuję - to była imho naturalna konsekwencja podjętej przeze mnie dawno dawno temu decyzji (w I LO, jak się nakręciłem na opiaty). Paradoksalnie, czuję się lepiej "psychicznie" będąc delikatnie wjebanym w here, niż w kurwa tabletki na kaszel. Nie uznaję półśrodków. Howgh
Hurra, diese Welt geht unter
ulicznego brałna bym nie wstrzyknął, fuj...
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.