Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
oksymorfon :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
wiecznie palący się joint
Albo chociaż, mityczna kolba niedopałka :gun:
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
1.LSD - jak narazie nie mam dojścia :/
2.MDMA - może być w pigule.
3.Kokaina.

:P
  • 432 / 1 / 0
Hydromorfon/Oksymorfon/Oksykodon/Hydrokodon i rożne opiowynalazki :-p
Crack
MDMA

No i tego, nie obraziłbym się jakbym miał znowu dobry bezpośredni dostęp do benzosów,... :rolleyes:
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2009 przez 1waytikt2tickletown, łącznie zmieniany 2 razy.
off
  • 122 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gleba »
1) Yeyo :gun:
2) LSD
3) ...trzeciego nie ma.
  • 199 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Xavi »
1.Ayahusca /DMT czyste
2.Morfina
3.Meskalina
To zła substancja rodem z piekła, Bardzo łatwo uzależnisz się, Klaruje mi specjalistka wściekła .Lecz musi po tej samej bieżni biec, Facet, pieniądz, poczucie bezpieczeństwa, Które z tych pojęć pani ćpa?
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
1.LSD/Grzyby
2.DMT
3.Kryształy MDMA

grzyby moze juz jesienią xD :))
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 1069 / 12 / 0
Ja dorzuce jeszcze Salvie D ;)
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 76 / / 0
1. DMT - marzy mi się szczególnie, bo działanie znam tylko z opisów
2. Dobry kwas
3. Parę gram koksu czystego jak śnieg
Uwaga! Użytkownik ruusujuuriuute nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
salvia też kiedys byla na liscie "wymarzonych, narazie nieosiągalnych dragów" ale naszczescie zdążyłem przed delegalizacją :)

powinni kurwy acodin zdelegalizować xD!! a nie szalwie!!
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.