Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1211 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
oksymorfon :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 315 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
wiecznie palący się joint
Albo chociaż, mityczna kolba niedopałka :gun:
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
1.LSD - jak narazie nie mam dojścia :/
2.MDMA - może być w pigule.
3.Kokaina.

:P
  • 432 / 1 / 0
Hydromorfon/Oksymorfon/Oksykodon/Hydrokodon i rożne opiowynalazki :-p
Crack
MDMA

No i tego, nie obraziłbym się jakbym miał znowu dobry bezpośredni dostęp do benzosów,... :rolleyes:
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2009 przez 1waytikt2tickletown, łącznie zmieniany 2 razy.
off
  • 122 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gleba »
1) Yeyo :gun:
2) LSD
3) ...trzeciego nie ma.
  • 199 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Xavi »
1.Ayahusca /DMT czyste
2.Morfina
3.Meskalina
To zła substancja rodem z piekła, Bardzo łatwo uzależnisz się, Klaruje mi specjalistka wściekła .Lecz musi po tej samej bieżni biec, Facet, pieniądz, poczucie bezpieczeństwa, Które z tych pojęć pani ćpa?
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
1.LSD/Grzyby
2.DMT
3.Kryształy MDMA

grzyby moze juz jesienią xD :))
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 1069 / 11 / 0
Ja dorzuce jeszcze Salvie D ;)
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 76 / / 0
1. DMT - marzy mi się szczególnie, bo działanie znam tylko z opisów
2. Dobry kwas
3. Parę gram koksu czystego jak śnieg
Uwaga! Użytkownik ruusujuuriuute nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
salvia też kiedys byla na liscie "wymarzonych, narazie nieosiągalnych dragów" ale naszczescie zdążyłem przed delegalizacją :)

powinni kurwy acodin zdelegalizować xD!! a nie szalwie!!
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.