a w najbliższym czasie wytestuje chyba pana szampańskiego bo aktualnie austriacki sklep ponoć dopiero w kwietniu ruszy na nowo...
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Wysyłkę mam przez Airmail.
no ja pierdolę; z takim podejściem że po 500mg będzie 2 razy fajniej niż po 250mg to długo się w to nie pobawisz... mam nadzieję że razem z kolegą po tym eksperymencie wyciągnięcie jakieś wnioski na przyszłość.
czasem naprawdę niewiele potrzeba by doszło do tragedii; a jak już dojdzie to na pewno nie zrobi to substancji dobrej reklamy. jakieś tam głupie artykuły w prasie to jest chuj dopóki nie mają się czym podeprzeć, jak będą mieć przypadek śmiertelny to na pewno z chęcią to wykorzystają i wtedy taki artykuł może już wzbudzić zainteresowanie ...
a ja od siebie na wszelki wypadek dodam, żeby zapobiec ewentualnemu wypadkowi; że jeśli ktoś planuje zapodać sobie mefedron iv. to dawka jaką należy użyć powinna być o 40% niższa !! jeżeli ktoś używa 300mg oralnie to nie więcej niż 180mg . w każdym razie nie może to być np 250mg bo to zadziała jak 400, a to już zdecydowanie za dużo i wejście będzie tak mocne że po prostu przestanie to już być przyjemne, już nie mówiąc o tym że niezbyt bezpieczne.
więc p4g4y0zzz(X) ; po 500mg iv. nie będzie jeszcze fajniej niż po 500mg oralnie ;-)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.