Dział służący informacji na temat zmian w prawie – proponowanych, jak i wprowadzonych w życie.
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Media specjalnie siedzą cicho. Przecież jak by wiadomości w tvp wyskoczyły, że jest projekt i będą nad tym myśleli osłowie z wiejskiej, to przecież banda znerwicowanych narkusów zniszczyłaby warszawe ;]
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 56 / 3 / 0
ta ketamina w WeterynarzPills przesądziła o wszystkim
pogotowieskretowe@protonmail.com
Warto pomagać.
  • 93 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Hekate »
Ja pier****. Spodziewałam się, że szałwia kiedyś poleci (szkoda, że tak prędko), ale kava kava i te inne? Szlag by ich trafił.
Niewątpliwie szkodliwość kavy kavy w porównaniu do chociażby alkoholu jest gigantyczna ;/.
Protestujcie Warszawiacy, póki jeszcze możecie.
Doszczętnie rozbity Wichman zginął w ucieczce z rąk rozjątrzonych najazdem chłopów.
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
ksionc pisze:
Diviner Sage pisze:
KURWA proponuje zapierdalac juz teraz na wiejska z koktajlami mołotowa, siekierami motykami i huj wie czym jeszcze !!! ZAbije tych kurwa zjebów pierdolonych, ni9gdy juz kurwa nie pójde na wybory ! Jebane kurwa szmaty
UPR jest za legalizacją miękkich narkotyków wiec warto iść na wybory aby na nich zagłosować
Hahaha no co ty?

Przecież głupie ćpuny głosują na "liberałów" z PO bo tak im każe TVN a nie mogli znaleźć na liście ĘĄ.

Albo przeczytajcie o tym niedługo w superexpressie, "powiedzą jak jest" :D
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1233 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
Ta cała delegalizacja to przez te stacjonarne sklepy dopalacze. Ci sprzedawcy spieprzyli nam system. Powinni ich wszystkich pozamykać.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 708 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pawel_31 »
Hekate zgadzam sie w 100%
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
chcialbym karabin.
za kazde nasionko powoju, ktorego nie zjem przez ta pierdolona ustawe, jedna kulka dla jednego ze skurwych synow.
nie w glowe, nienie. nie w brzuch, nie w klate.
raczej w biodro, czy cos.
niech pamieta

no kurwy nie ludzie, plakac mi sie chce ;(
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Myśle że ta ustawa jeśli oczywiście wejdzie w takiej formie, będzie przegieciem pały i przeciągnieciem struny i nie obędzie sie bez afery. Można sobie zrobić chwile przerwy, a myśle że w konsekwencji wyjdzie na nasze. Szczęgólnie to jak silnie naszpikowana jest tym europa i chyba tam są bardziej liberalne tendencje (choć nie śledze tego). Może przynajmniej w następnych wyborach młodzi ludzie użyją mózgu.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaracz6 »
No i się nacieszyliście z dopalaczy...
Że je zamkną każdy chyba wiedział, w sumie to ja na to srałem.. ale Szałwie chciałem sobie kiedyś zapalić, a tu widze, napalone <_<
Mieli zlegalizować traffkę - niedługo za jej posiadanie będzie tu kara śmierci.
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2009 przez jaracz6, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik jaracz6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: skutlik »
Kurwa dobrze wiedzieć że państwo dba o swoich obywateli najlepiej jak potrafi, tylko dlaczego Calea, Salvia, Ruta itd. a nie chmiel, tytoń czy chociażby rumianek.
Ktoś wie na kiedy przewidziane jest pierwsze czytanie tej poronionej nowelizacji ? Bo z tego co czytam to po pierwszym czytaniu jeszcze jest kilka(naście) dni zanim ustawa zostanie zaktualizowana. Swoją drogą może dałoby radę zrobić jakieś veto ludowe czy coś w ten deseń?
Może gdyby stworzyć 'własną nowelizację' tejże ustawy i zebrać te 100 000 podpisów to zrobiłby się większy burdel w sejmie i nowelizacja opóźniła by się lub nawet udało by się wywrzeć jakieś korzystne zmiany względem tego proponowanego gówna...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.

Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach

Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.