Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 38 / / 0
fakt, a hajs jest gruby.. ostatnio policzyłem ile wydałem ORIENTACYJNIE na dragi w swoim zyciu... kurwa!
choc tak samo pierdolą z papierosami, a przeceiż w miejsce zakupionej używki byłby batonik, gazeta, lep na muchy czy kurwa plastikowy ząb
Uwaga! Użytkownik Malowniczy Krajobraz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
no napisz ta liczbe ,napewno by nie starczylo na mieszkanie
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
U mnie była by napewno 5-cio cyfrowa liczba :]
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / / 0
Hanka pisze:
no napisz ta liczbe ,napewno by nie starczylo na mieszkanie
nie ebde pisal bo nie uwierzycie hehehe ale ty hanka z tego co widze powinienes wiedziec o zjawisku tolerancji.
0,5roku ciagu amfetaminowego + rok cpania kilaka razy w tygodniu
jaranie buchow prawie codziennie od 4-5 lat
wjebany w opiaty od 1,5 roku
no i kurwa przygody alkoholowe, ale tego nie chce mi sie liczyc bo od 3 lat jestem alkusem, choc troche mniej odpierdalalemm na forach a wiecej na miescie;]

a tak poza tym, studiuje, napsialem niezle mature, hajsik mam....

policzcie se, joł
Uwaga! Użytkownik Malowniczy Krajobraz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
i ciape to niby z ksiazek z empika na takie zycie bierzesz?
Uwaga! Użytkownik Cobra Commander nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / / 0
nie kurwa jestem dobrze urodzony lol
nie moja wina ze nie umiecie sobie radzic, hajs lezy na ulicy
  • 2129 / 31 / 0
To słowo " na ulicy " mamy w Twoim przypadku rozumieć dosłownie ? :-D
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2008 przez Kuba Powiatowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Malowniczy Krajobraz pisze:
hajs lezy na ulicy
Razem z właścicielem ]
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / / 0
bez przesady, nie mam go az tak duzo
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.