ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Driver »
Nigdy bym nie przypuszczał.że tak sytuacja się w PL zmieni,że dostanie dobrego krążka będzie jak polowanie na ginący gatunek zwierzaka :)

Chciałoby się wierzyć,że to się zmieni,ale osobiście w to wątpię.To jak powinna działać piguła mało kogo interesuje.Liczy się pierdolnięcie - nie ważne jakim kosztem.Inna sprawa,że my Polacy mamy już taki charakter,że kosztem innych szukamy jak najszybszego zysku.Rozmawiałem z kilkoma znajomymi z innych krajów i może się mylę,ale Polska to chyba jedyny kraj w Europie gdzie na taką skalę sprzedaje się "extasy",które już nimi nie są.

Patrząc wstecz zabawnym wydaje się fakt,że kiedyś tych co brali 3 pguły na imprezie uważano za ostrych zawodników,a większość brała w połówkach......i gotów byłbym znowu dawać za pigułę 35pln gdyby to rzeczywiście była taka jak 7-8 lat temu.Jedno dobre jest to,że podobnie jak część ludzi kompletnie przestałem się tym interesować.Szkoda zdrowia na to gówno produkowane przez maluczkich gangoli,którzy nie mają o tym pojęcia.Albo mają,ale klientela jest taka otumaniona,że lubi zapodawać szit.
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2008 przez Driver, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
gringo pisze:
Już lepiej sobie zapodać triptaminę ;] :-p
No a yak :-D
Ja rozumiem, że peace, love & xtc, ale to jest hasło reklamowe tylko :D Tak naprawdę rozkmincie dogłębnie, czy nie potraficie żyć bez tych jebniętych pigułek, w których nie wiadomo co siedzi i w jakich proporcjach. Tak kurwa, zjadłem tego tonę swojego czasu i uważam to za błąd. I za dużo i za często, na szczęście mam to za sobą. A zresztą chuj, trÓjta się :zzz: i tak nic nie wskóracie - albo poprawa jakości wyjdzie jakoś sama z siebie, albo tak to będzie jak jest - kilka dobrych rzutów rocznie. Syf w pixach to na pewno efekt myślenia "i tak zejdzie bo kupią", jestem o tym przekonany, bo widzę co się dzieje wśród moich znajomków. Ustawiają się na dżamprę, to biorą piguły niezależnie od tego, co na ich temat usłyszą od innych. Impreza = pigulenie = zamówienie = wpierdolenie.

Takie buty z cholewami.
Heh co prawda to prawda. W guziki na szczęście wjebany nie byłem nigdy, więc o tyle dobrze. W sumie teraz to nie pamiętam nawet kiedy ostatnio coś jadłem, co mnie zadowoliło <_< Sram na nich, nie jem i narazie nie będę
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Delek »
Dokładnie niejem jusz dropsuw i narazie niemam zamiaru Same guwno na rynku jak kolega wspomniał woloł bym wydać 25 zł za sztuke i sie bawić jak kiedyś hym kiedyś to było

Dokładnie niejem jusz dropsuw i narazie niemam zamiaru Same guwno na rynku jak kolega wspomniał woloł bym wydać 25 zł za sztuke i sie bawić jak kiedyś hym kiedyś to było
Uwaga! Użytkownik Delek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 1 / 0
Delek pisze:
Masz rację, nie jedz, najwyższy czas za naukę języka polskiego się zabrać.
  • 74 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sarrum »
Mnie dziwi że panowie mafiozi nie zauważają że masa ludzi (włącznie ze mną) by chętnie hapsnęła pigułkę tylko nie chcą syfu i właśnie tego że nie wiadomo czy się je mdma czy arszenik czy domestos.

Sory ale jak ide na imprezke która jednak nie jest w remizie i zapłaciłem za nią to nie będę ryzykował wycieczki ambulansem i utraty tej imprezy o zdrowiu nie wspominając. Generalnie wydaje mi się że zainteresowanie pigułkami spada na przestrzeni ostatnich lat.
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
a mnie sie wydaje ze niestety rosnie :(
niska cena - wieksza popularnosc - duza dotepnosc na terenach wiejskich...

ehhh co ja bym dal za dobra pile...
szkoda szkoda ze ktos kto produkuje to gowno nie zacznie robic czegos konkretniejszego... co lezalo chociaz kolo MDxx
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 1530 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: John Stuart Mill »
Najgorsze jest to, że młodzi teraz to jedzą i wg nich tak ma działać pixa - 2cb etc.
A panom mafiozom raczej zależy na tym by feta lepiej schodziła bo mocniej uzależnia co równa się stałemu zapotrzebowaniu. A w produkcji pewnie tańsza od mdma.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 81 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: adivxv »
John Stuart Mill pisze:
Najgorsze jest to, że młodzi teraz to jedzą i wg nich tak ma działać pixa - 2cb etc.
A panom mafiozom raczej zależy na tym by feta lepiej schodziła bo mocniej uzależnia co równa się stałemu zapotrzebowaniu. A w produkcji pewnie tańsza od mdma.
To prawda, kinder-ćpuny są sporym zagrożeniem dla regulacji rynku opanowanego przez syf, który nie kupuję już rok czasu.
Uwaga! Użytkownik adivxv nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 504 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: antraxkelso »
nie przesadzajcie z tymi kinder ćpunami i ich zaangażowaniem w ogólny popyt piguł. niekiedy zapytam się jak tam piguły. większość dzieciaków mówi, że od dłuższego czasu nic nie je bo nie ma nic dobrego.
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 1530 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: John Stuart Mill »
bo skończyły się na 2cb ;) ogólnie dawno się nie spotkałem by ktoś z nich opisał mi efekty mdma a tylko "pizda". Kiedyś złą pixą była pixa z małą ilością mdma, a teraz zła jest z mcpp. Może przesadzam, nie wiem, niesmak pozostał.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Mon, 02 Feb 2026 03:32:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770003072'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Śląsk: Policjanci handlowali zarekwirowaną marihuaną i innymi używkami

Na Śląsku wybuchła afera – policjanci z wydziału do zwalczania przestępczości narkotykowej sami handlowali zarekwirowaną marihuaną i innymi substancjami. Proceder trwał kilka lat, a zarzuty usłyszało czterech podoficerów z Komendy Powiatowej Policji w Wodzisławiu Śląskim. „Kiedy na przykład namierzyli plantację konopi indyjskich, do protokołu wpisywali tylko wagę części zabezpieczonego na miejscu suszu marihuany. Resztę ukrywali i puszczali w dalszy obieg. I nie mówimy o niewielkich ilościach” – podkreśla osoba znająca kulisy sprawy.

Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób

Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".