Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Mam 3 pytania]
1) tak, źrenice są powiększone..
2) raczej nie.
3) móc, można, ale po co? Shitowa amfetamina psuje całą barwę i piękno boskiej MDMA. Ścierwo spłyca działanie ecstasy.
Pomozcie malo doswiadczonemu w Pigsach...a...duze..znaczy takie w zasadzie zwykle.....sredniomaly rozmiar(jak to tabsy)ale biale z setkami rozowych kropek.....i wyjebalo po calosci(nawet takie cus jak hipisoskie goa techno,choc w tym ludzkiej duszy ni ma...takie kochanie...gadac sie chce ,ale pobudzenia zbyt nie mialem,tylko autoprezentacja,w sensie:wy to se wszyscy powinniscieakies supa kolorki zapodac......i o tym gadalem,a ze rozmowa kontrolowana to m,nie pirduli..tym lipiej..
Życie jest dziełem sztuki
AAA..i jeszcze jedno:czulem sie jak w jakiejs japonskiej bajce,a nazywaly sie serduszka,czy jakos tak,ale dziela sie one na dobre i na chujowe,ja mialem te dobre ponoc,a rok byl 99,wiec nie wiem jak z cena to wyglada;....
peace(PiS) yo
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.