Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: J73 »
Dorwalem ostatnio rower.Jazda po 900 to kosmos. Mogę tak całą nockę się przebujać. Ciało znieczulone, umysł zlajtowany, w sluchawkach Moby i tak się plynie. Poprostu bosko.
Wygraj z systemem, bądź szczęśliwy.
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
  • 657 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Akodeen »
Ja mialem rowerek po 360 mg + odrobina fetki + THC. Znacznie pogorszyła się strona wizualna tripu, ale za to stał się taki właśnie obieżyświatowo-przemyśleniowy. ^_^
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: J73 »
UUUUUuuuffff, na zjeżdzie, po fecie mam taką wyjebaną deprechę, że zagraża życiu. Kiedyś na takim zejściu fety wjebalem deksa, a ten tak podbił ten chujowy stan, że malo z okna nie skoczylem z "żalu". Ale rowerek jest cool.
Wygraj z systemem, bądź szczęśliwy.
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
  • 657 / 7 / 0
Tyle, że ja zrobiłem mixa a nie przyjebałem jedną substancję po drugiej. Jak już to polecałbym fete na drugi dzień po deksie, osobiście nie zdarzyło mi się takie ustawienie, ale ziomki jebali i mówili ze fajna nabitka była. Nie dziwie sie, koniec deksa - ta przyjemna serotoninka i do tego scierwo, mogło być git majonez.
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ravvv »
najczesciej wcinam z kumplami wiec na srodku stolu telefon lub jakis player i dobra muzyka. Najlepiej cos w stylu silence, pink floyd . Rozlozyc sie na kanapie. Lub wygodnym fotelu. Zapalic fajke i lezec wsluchujac sie z muzyke. O tak. to jest to : D
pozdro&pocwicz
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
czesto siedze przy komputerze, ale nie mam poejcia, co wtedy robie. zdazalo ogladac mi sie jakies psychodeliczne filmiki, z ktorych nic nie rozumialam, ale i tak mnie niesamowicie cieszyly. albo siedze i opowiadam na gg mojemu deksowemu kumplowi rewelacje z ostatniej chwili, ale to wiadomo, ze nie przez calego tripa. dzieki temu jak czegos zapomne, to wystarczy zajrzec do archiwum. czesto krece sie tez po mieszkaniu, tak po prostu, zeby polezec ciemnym salonie na podlodze, czasem wlacze tv i poloze sie przed nim, no roznie bywa. ale to raczej nie moga byc zadne zajecia wymagajace precyzji czy skupienia hehrhrheh
  • 224 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qbkinss »
na pierwszych tripach chujnia byla bo z rana zawsze jak czytalem archiwum to mnie zadziwiala tresc rozmów których za chuj nie pamietalem...
W królestwie owiec wygodniej być wilkiem
  • 657 / 7 / 0
Qbkinss, za dużo żresz. Tak wogóle to uważam ze zajęcia podczas tripa w ciągu, są nieproduktywne.
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
O wlasnie ja czytajac od poczatku przypomnialam sobie, ze zawsze odbywam wycieczki do lustra. Niezwykle mnie to fascynuje, widze wtedy dokladnie cala swoja budowe, zyly, miesnie pod skora (prawie jak madonna) no i ta twarz, kompletnie nie moja. jakiegos starsznie dziwnego czlowieka
  • 62 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Sqrviel »
nie zebym sie czepial o nomenklature, ale uwazam ze jesli jestecmy w stanie cokolwiek swiadomie wykonywac to to nie jest trip
Wszystkie moje posty sa zmyslone, opowiesci nieprawdziwe.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.