Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 83 / 2 / 0
lucyper2 pisze:
Ekskluzywne? Goldwasser, Starka, Siwucha.
Miałem okazję pić w sobotę. Chyba jeden z najlepszych wyrobów alkoholowych jaki znam, ale to nie jest wódka, tylko likier (ale 40volt ma %-D).
'gdy wchodzę na scenę mam synu charyzmę i klasę, a ty możesz grać za bramką i plexi glass'em!'
hustlin'
  • 708 / 25 / 0
do najbardziej ekskluzywnych wodek na swiecie zaliczana jest szczecinska starka kto pil ten wie strasznie dobra strasznie stara strasznie droga
  • 56 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hounsi »
straszne !
Uwaga! Użytkownik hounsi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 53 / 0
Wyborowa podobno robi furorę w Chinach. To naprawdę dobra wódka, wypromować i mistrz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dew »
WildMonkey pisze:
Wyborowa podobno robi furorę w Chinach. To naprawdę dobra wódka, wypromować i mistrz.
Nie trzeba promowac, od kiedy francuzi kupili sama sie promuje.
[m]☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼
卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐[/m]
  • 333 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: bastion11 »
najdrozsza wodka na swiecie to Diaka - jest robiona w ...Polsce ,jest filtrowana przez 100prawdziwych diametow kazy co najmniej jeden karat a sama jej butelka jest z krysztalu

http://bling-bling.pl/Czysta-jak-diamen ... Diaka.html
Uwaga! Użytkownik bastion11 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
najlepszą wódką w Polsce jest Orkisz, a przynajmniej najdroższą. . .
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dew »
Najlepsza jest Wyborowa/Żołądkowa Gorzka (mięta)
[m]☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼
卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐[/m]
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kropelka »
Jestem zdecydowanym milosnikiem wodki pod mila nazwa 'Danzka'. Nie jest to moze cos bardzo ekskluzywnego (tak jak bardzo ekskluzywna nie jest Finlandia czy Absolut), ale z produktow ktore dostanie sie w przecietnym calodobowym wybija sie u mnie zdecydowanie na plus:)
Do tego ciezko trafic na podrobke, co w przypadku Smirnoffa czy innej Finlandii zdarzalo mi sie nie raz i nie dwa.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.