Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mallemma »
-
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2008 przez mallemma, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 440 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zielone Karty »
niedługo ma wejść plastikowa krew, która będzie się nadawać dla każdego

wnioskuję, że harmonia i szczęście człowieka będzie trwało jak atomowy zegarek
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Ja bym nikomu swojej krwi z chemia nie dał. Sam na to pracowałem %-D Gdybym nie cpal to bym oddal przy mozliwej okazji
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
Ja oddałem dzisiaj krew i mam kilka pytań:
1. Czy dostane jakies wyniki z badaniem mojej krwi?
2. Ile czasu po oddaniu krwi nie mozna cpac? o ile w ogóle nie można? (koda,dxm)
3. czy jak wykryją coś w mojej krwi to moze byc za tego jakis przypał?
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
ćpać można od razu, z tym że możnaby zmniejszyć trochę dawki i sprawdzić jak działają. 2 piwa po oddaniu 250ml krwi potrafią ostro zakręcić, z innymi substancjami zapewne jest podobnie.
jeśli coś wykryją, nie będzie przypału. żeby był przypał musieliby Ci robić badania pod kątem wykrycia substancji w postępowaniu karnym, albo w laboratorium musiałaby pracować jakaś społeczniara, znajoma Twoje starej ;]
  • 169 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Exagon »
polecam pare dni abstynencji przed planowanym oddawaniem krwi ;) nie zaszkodzi.
sam dzisiaj bylem, oddalem co mialem, czekolady wzialem i wypilem 2 piwa.
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »

1. Czy dostane jakies wyniki z badaniem mojej krwi?

a czekolady na margarynie nie dostałeś
2. Ile czasu po oddaniu krwi nie mozna cpac? o ile w ogóle nie można? (koda,dxm)
najlepiej zrób to odrazu ,organizm lettko osłabiony taka kodeina czeka tylko na takie momenty
3. czy jak wykryją coś w mojej krwi to moze byc za tego jakis przypał?
jeśli jesteś nosicielem wirusa HIV to tak a byleś świadom tego

zresztą tehacek ci napisał wszystko ,co jest najwazniejsze
  • 294 / 5 / 0
czytając za pierwszym razem, przeczytałem temat "ćpanie a kazirodztwo" :D :D :D i sobie myślę: o co, kurwa, chodzi? %-D

ktoś pisał kiedyś (chyba koala), że po oddaniu krwi dużo łatwiej się upalić ziołem. wydaje się logiczne dość.
Ostatnio zmieniony 29 września 2009 przez opalony chlopaczyna, łącznie zmieniany 1 raz.
I guess time flies when you're havin' fun
So enjoy life, you only get one
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neko »
potwierdzam słowa koali. generalnie lepiej różne rzeczy klepią.
abstynencja przed też MA sens. abstynencja nawet od antyhistamin - kiedyś się nie dostałem, bo brałem claritine.

a, i wszystkim spełniającym warunki polecam oddawanie płytek. dłużej, ale lepiej. i sporo szybciej można zebrać expa na złotą kartę.
celebration of mind as play
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
Oddałem dzisiaj krew, a jakies 10 godzin pozneij zaćpałem metkata doustnie i jest ok. Dzieki za info
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.