Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
WildMonkey pisze: To samo tyczy się wszystkich przed 20 stką.
wiek tu naprawde nie ma nic do rzeczy, a jesli ma to niewiele, janse ze jest róznica miedzy 15latkiem który zajarał sie DXM, a 20latkiem który lubi zapalić jointa z chłopakami, od czasu do czasu na dobrej imprezie wrzucić koło i mieć normalne zycie, wszytsko jest dla ludzi, powtarzam to sobie prawie każdy dzień: ĆPAć TRZEBA UMIEć
wszystko zależy do Twojej psychiki i otoczenia...
pozdrawiam a wszystkim którzy mają postanowienia odnośnie rzucenia ćpania, wytrwałości w walce z wewnętrznym bólem, uda Wam się
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
A w ogóle - tak naprawdę to z was - w watę zapakowani Kids jesteście - to nie ma nikt pojęcia, co to naprawdę jest mieć "cold Turkey" - taki Poldek biadoli, że nie zapalił jojnta od 18 dni!? No takie problemy to chciałbym mieć - w ogóle nawet jak ktoś jest na Herze - i chce w dzisiejszych czasach z tego zejść - to przy dzisiejszej jej jakości - oraz ilości medykamentów, jakie są teraz na umorzenie objawów zejściowych - ogólnie dostępne - to ten dzisiejszy niby skręt w porównaniu z odtrutką ćpunów w latach 70-80 - to można go nazwać lekkim przeźiębieniem - to nawet grypa jeszcze nie jest! Także nie macie co się nad sobą tak tu rozczulać - dziękujcie Bogu, że jesteście ćpuny (zresztą jakie tam ćpuny! - wy to jesteście rozwydrzone dzieciaki jeszcze - o prawdziwym ćpaniu to nawet jeszcze żeście w nocy nie śnili!) dzisiaj - w 2007 roku - a nie w 1977 - a Poldek - tobie to na te Twoje dolegliwości - to kopniaka w dupę bym zaproponował - i to zupełnie wystarczy! Ty masz problemy chłopie - bo żeś 18 dni nie przypalał..... A jak syfka na dupie dostaniesz, to też tak jeszcze z pewnością przeżywasz - czy jak? No masakra.... 8-( Ah ta dzisiejsza rebjata... się przestancie tak nad wami rozczulać, przecież nic się wam w ogóle nie dzieje....
Gargamel pisze: Ja tez postanowilem rzucic cpanie. Jestem uzalezniony od benzodiazepin i tramalu. Obecnie biore male dawki KLONAZEPAMU (z ktorego chce w miare szybko zejsc) i antydepresant ssri LEXAPRO. Najgorsze jest to, ze matka mowi, ze wygladam na twarzy jak pijany, nacpany i mowi, ze biore wiecej benzo albo cos innego, a tego nie robie, nawet alko nie pije. Naprawde chce z tego wyjsc, bo przynajmniej polowa ciagow konczyla sie mniej lub bardziej tragicznie (od ropowicy reki po wstrzykiwaniu tramalu i.v., przez przedawkowanie i pobyt na toksykologii, az po pobicie, ktore ledwo przezylem). Wszystko spwodowane tramalem albo benzo lub ich polaczeniem czesto z alkoholem. Chce z tym skonczyc raz na zawsze.
Ja przedwczoraj znalazłam z apteczce tramal, ale tylko 150mg, i za wiele nie podziałało na mnie, i nie było tej oczekiwanej pieknej fazki, ale to dobrze,bo dzięki temu już go nie rusze. Co ja mówie, przecież i tak go nie rusze,bo przecież rzucam ćpanie.. a Tobie życze serdeczne powodzenia. tez wierze,że Ci się uda.. samo "chcę z tym skończyć" nic Ci nie da, ale przy pomocy innych rzucających może być Ci łatwiej..
KomaSCHORE pisze:
Także nie macie co się nad sobą tak tu rozczulać - dziękujcie Bogu, że jesteście ćpuny (zresztą jakie tam ćpuny! - wy to jesteście rozwydrzone dzieciaki jeszcze - o prawdziwym ćpaniu to nawet jeszcze żeście w nocy nie śnili!) dzisiaj - w 2007 roku - a nie w 1977
A co do tego wątku,to nie prawdą jest to co mówisz niżej.. :
KomaSCHORE pisze:
akurat tu na forum dla ćpunów, rzucać ćpanie - no to sorrka - ale jest to z góry skazane na klęskę... przecież to jest niC innego jak się tylko znowu nakręcanie !
Ciekawe ile Ty masz tak naprawde lat..czy naprawde dużoooo, i wiele przeżyłeś, czy poprpstu jesteś zwykłym 12-sto letnim, nabijającym się szczylem.. Pare dni temu założyłeś konto, nie znasz tu ani ludzi, ani ich problemów, ani ich relacji z dobrych jazd, a już piszesz posty typu że My to nic nie wiemy etc etc. Sory za szczerość, (ale skoro taki wielce doświadczony jesteś, to powinieneś wiedzieć,że człowiek na głodzie szybko nerwa łapie...). Jak wspomniałam wcześniej, leży koło mnie paczka Lorafenu (o ile wiesz co to..) i przez wiele godzin tylko sobie leży, a ja siedze na frum i pisze. Gdybym nie siedziała TU , zapewne lorazepam byłby juz w moim zołądku. Ale postanowiłam nie ćpać,i dzięki wsparciu ludzi z HR mi się to uda!
spoko, też jestem chetna do rozmowy. A co do Twoich docinek, to każdy ma prawo do własnego zdania. ja też czasem docinam jak ktoś mnie wkurzy (przykładem koleś KomaSCHORE,któremu powiedzialam dopiero co mysle..-->na stronie wczesniej.) Zaraz napisze Ci meila. pozdro
edit. odezwij sie na GG. jest w moim profilu,(jestem cały czas na niewidocznym, ukrywam się przed frajerami :-D ). Nie chce mi sie teraz na meila wchodzic bo cos mi sie blokuje caly wieczor i info nie dochodza
@Neta
Tobie też życze powodzenia.. Chociaż będzie ciężko to wszystwo rzucic.. :-/
nie chce mi sie całego tematu czytać,moje"koniec z ćpaniem"zaczęło się ładnych parę lat temu po czym jakis czas temu sięgnęłam po df,kode i efkę, od tamtego czasu zmagam się by nie sięgnąć ponownie-chuj by to strzelił ]
Ja nie chcę liczyć, ile razy już zrywałem ze swoją jedyną, ukochaną siostrzyczką. Oczywiście zawsze wracam. A samo zrywanie przyniosło tylko jeszcze bardziej negatywne efekty z postaci nocnych dancingów z białą suką większym zapotrzebowaniem na benzodiazepiny i coraz częsciej pixy. Rzeczywiście, chuj by to strzelił.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.