ODPOWIEDZ
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Nie palem.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
kiedys te:
[ external image ]

teraz rozne..tanei ...zazwyczaj viceroye albo paramount(najczesciej)

kiedys dobre byly tez L&M...ale teraz jakos mi nie smakuja
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jeffa cookie »
L&M niebieskie od ruskich
ale w sumie to mi chyba bez różnicy
  • 350 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Flashback »
Ej a mi kiedyś stary mówił (ze 2 lata temu) że są takie szlugi (tylko podobno teraz nielegalne) MULTIFILTRY - czy jakoś tak ,Podobno zawierają opium %-D czy to prawda ??
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SweetVanilla »
Camele niebieskie. Wole placic 5gr więcej niż za te zasrane L&M lighty, które ostatnio zjebaly się krótko mówiąc.
Slyszałeś ? Spadające gwiazdy są dobrą wróżbą, więc wypowiedz życzenie, kiedy patrzysz w lustro...
  • 52 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: GhostFace »
L&M , Malrboro, Chesterfieldy, PallMall, kurde coraz drozsze te fajki..i coraz mniej z nich pozytku:/
Livin Life In A Fast Lane
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Titan »
Camele - ostatnio jedyne sluszne papierosy, imo :)
Uwaga! Użytkownik Titan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 178 / 8 / 0
orkat pisze:
najlepsze były fajki CRAZY , niestety juz tego nie ma
kurwa, smakowalo ci to? syf z niemiecka banderolka przyuwazylem na dworcu pko w gdansku
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / / 0
Niegdyś Pall Malle, L&M. Czasem jakieś mentolove Cristale. Teraz już rzadko się zdarza, bo podrożały :'( Trzeba się zadowolić Nevadami. Ale ogólnie to rzucam i palę bardzo rzadko już :-D Jestem z siebie dumna!
  • 173 / / 0
Nieprzeczytany post autor: malitakatana »
ja papierosów nigdy, czasem melasa nakhla cytrynowa
Psyc[H]oaktywni
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.