Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 321 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: astaroth »
Moje wejście wygląda tak:
30-40 min od ostatniej tabletki - czuję sie jakbym wypiła za dużo wódki (nie wiem dlaczego, ale właśnie wodki)
40-50 min - bełt
1-1,5 h - rozmazany obraz i jakies dziwne, niezbyt sympatyczne uczucie ogólnie
2 h - odpływam (koniecznie przy zamkniętych oczach, inaczej nie wchodzi)
Trochę lipnie, coś mnie się zdaje;]
Meow.
  • 913 / 38 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
@astaroth: Trochę nie na temat, ale może spróbuj 1-2 aviomariny na pół godziny przed łykaniem. Bełcik - mimo, że oczysczający :) - skutkuje nieprzyjemnym skróceniem fazy.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 210 / 23 / 6
Nieprzeczytany post autor: inmda »
astaroth

-zmniejsz ilosc
-zarzucaj na pusty zoladek
-rozloz na wiecej serii i rob dluzsze odstepy miedzy nimi.
"Jeśli potrafisz o tym marzyć, to potrafisz także tego dokonać." - Walt Disney.
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
  • 321 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: astaroth »
Kazik - Skrócenie fazy to akurat najmniejszy problem dla mnie, nie musze tripować tych 5 godzin ;) A avio podobno jakoś zmienia fazę, więc trochę mnie sie nie podoba, ale postanowiłam nastepnym razem spróbowac :)

Inmda - Zawsze zarzucam na pusty zołądek (5-6 godzin od ostatniego posiłku), ale cofa mi sie nawet samym napojem, którym popijałam;/ Co do wrzucania to próbowałam róznie ale nic nie działa, żadne cytryny, rozkładanie w czasie i ilości;/ 450 mnie ostatnio bardzo słabo porobiło, wiec chyba nie przez dawkę takie samopoczucie, a mniej to już zupełnie by się nie opłacało brać, bo tylko by mnie ogłupiło na trochę. Moj organizm chyba nie chce, żebym coś brała i robi mi na złość, bo często sie źle czuję na fazie ;)
Meow.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Ten temat to //Wejścia// , więc wypowiem sie trochę na ich temat . Zauważyłem , że jak zaczynałem swoją przygodę z Deksem to wejścia były zawsze identyczne . Mianowicie faza uderzała w około godzinę po zażyciu . Teraz jest trochę inaczej . Zawsze w około 30 minut po zarzuceniu czuje pierwsze symptomy zbliżającej się fazy takie jak : fizyczne uczucie ciepła , senność i czasem zamulanie w żołądku . Efekty te nasilają się stopniowo aby w pewnym momencie osiągnąć szczyt , który dawniej miałem od razu po godzinnym loadingu . Myślę , że napisałem w miarę zrozumiale . Ciekawi mnie tylko od czego to zależy ? Zawsze popijałem tableteczki tym samym ( woda z cytryną ) i zawsze brałem 10 co 5 minut .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 180 / 3 / 0
Dobra mowcie co jak i dlaczego. Wrzuciłem wczoraj deksa, na trzy partie. Pierwsza od drugiej w odstepstwie godziny, nastepne 20min. I zawsze bylo tak ze deks ladowal mi sie dlugo, jakies 2godziny. Ale teraz trwalo to dobre 4 godziny ! Nie martwil by sie tym zbytnio i traktowal jako incydent, ale poprzednio np. wogole mi sie nie zaladowal i nie bylo praktycznie efektu z brania dxm. A wiec czy macie jakies pomysly dlaczego tak dlugo to trwalo ?
Odrazu mowie ze na prawie pusty zoladek, popijane wodą. Co sie zmienilo pozatym ostatnio, to dieta, bardzo uboga i skromna we wszystko praktycznie. Kanapki i zupy z torebki praktycznie tylko.

Pozdrawiam
Nie boję się juz...
Ja umrę   
Ja umrę...
  • 61 / / 0
Nieprzeczytany post autor: helloihateu »
tolerancja! wez 1350mg to masz pewne, ze sie zaladuje %-D. a tak serio, to nie wiem od czego moze to zalezec, jesli nie od stanu zoladka w dany dzien.

jesli chodzi o moje wejscie, to zawsze moge na zegarku odliczyc czas w ktorym mi sie zaladuje, przy jedzeniu patrze na zegarek i wiem, ze po 1h-1,5h cos sie stanie. to chyba juz przyzwyczajenie. tak jak pies, ktory zawsze dostaje jedzenie rano, czeka na zarcie wlasnie - o dziwo - rano, z przyzwyczajenie ^_^.

pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik helloihateu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 486 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CannaBeat »
Ja mam taki efekt na wejściu minimum 300 mg.

Przez około 5 minut chce mi się wymiotować, wszystko mnie swędzi (ale tak inaczej niż po kodzie), czuje jak by w żołądku ktoś mi wylał coś w rodzaju betonu, który mi utwardza żołądek i powoduje swędzenie, czuje, że nie opanuję fazy "po co ja to robiłem", a za dosłownie 1-5 minut jest już ok i nawet słabszy high.

Tabletki wrzucam wszystkie na raz przeważnie.
Uwaga! Użytkownik CannaBeat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
mi wchodzi dxm w pełni po mniej-więcej dwóch godzinach od momentu przyjęcia pierwszej dawki (5 tab. co 5 min).
Przy większych dawkach rzędu 800-900mg wchodziło gdzieś o 20 minut szybciej (zazwyczaj biorę po 450mg).

DXM załadowane w pełni fajnie trzyma z 2-3 godziny, po czym robi się mniej psychodelicznie, po 4-5 godzinach od wejścia fazy-zjazd deksowy którego tak lubimy, za tą lekkość :-)
:kawa: & :skret: o n l y
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Ja Łykam 10 tab co 3 min i po 30min-1h robie się senny i lekki ból brzuszka(tak wchodzi)... więc jak jestem wtedy w domku to ide sobie polezec :) i tak z czasem 20-40 min odpływam i lezac z 1-2h slucham sobie muzyczki a czasem poprostu niemoge lezec i chodzac po domu wszystko wydaje mi sie takie zajebiste potem mam chec na maly spacer ;]
Lecz nie zawsze to tak wygląda
450mg od 12 trzyma mnie do 16-17 i potem mily zjazd :)
900mg trzyma mnie caly dzien a na 2 dzien z rana mam zjazd :)
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.