Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
pilleater pisze:
Zgadzam się CosmoDo. U mnie zejście o poranku to istna poezja - tak to wspominam. Jeśli natomiast miałem iść do roboty... E, też nie było źle, tylko to lekkie rozkojażenie i wspomnienia z tripa hehe
Tak zdecydowanie to poezja :-) Praca to zły pomysł przynajmniej dla mnie, jakoś się nie umiem skupić na pracy, w ogóle mi się gorzej pracuje...

Co do zejścia to dla mnie najlepsze rozwiązanie to kolejny dzień bani, jako że zejście przeważnie mam zajebiste to dopalam MJ (jak tylko mam) i jest zajebiście (tylko nie za dużo bo wtedy zgon). Czasami dopijam piwami i też jest spoko.

Mam pytanie: macie coś na oczy po dexie na drugi dzień? Po mnie od razu widać że coś brałem, mam takie mętne oczy, szkliste, pierwsze spojrzenie i ludzie już wiedzą że ćpałem, może jakieś krople by pomogły? Czasami prawie nic nie widać i nie wiem od czego to zależy, może dlatego że czasami normalnie usypiam (wydaję mi się że to jest to ale to bardzo rzadko mi się zdarza że normalnie usnę).
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Najlpiej chyba to muzyka na uszy i spacerek Według mnie w domu Dxm nie pokazuje swojej pełnej mocy tak samo w klatkach/małych pomieszczeniach faza tak jakby słabnie na otwartym terenie Dex pokazuje swoją moc
W Pubach tez mozna po dexie 1-2 piwka wypić ale tylko z kimś znajomym i najlepiej jakby wiedzial o co chodzi ;p
Samemu nie polecam bo dziwnie odczuwa sie wzrok ludzi i niechcę sie z nikim gadać(w sumie to juz zalezy od pubu ja zazwyczaj jak byłem sam trafiałem na starych piwoszy rozmyslalem o jakich glupotach rozmawiaja i nie bylo z takimi dziadkami o czym gadać więc sie nie odzywałem potem dziwnie sie patrzyli na mnie dopijałem piwko i bye )
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2008 przez Deixem, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 241 / 4 / 0
Deixem pisze:
..w klatkach/małych pomieszczeniach faza tak jakby słabnie..
Hmm w klatce jeszcze nie tripowałam :-p A co do małych pomieszczen, pokoj, wcale tak nie musi byc, przynajmniej na poczatku, ale daje jakies poczucie bezpieczenstwa, ze wiem gdzie jestem i moge spokojnie odleciec. Chociaz faza na dworze ma swoj niepowtarzalny klimat i jest 100% lepszym doznaniem :-)
kodeina
  • 17 / 1 / 0
A ja ostatnio mam słabe tripy, ale za to odkryłam magię zejść, które do tej pory miałam kiepskie. Teraz dzień 'po' czuję się fantastycznie, mogę pracować bez zmęczenia i z ogromną przyjemnością (tzn. uczę się tego, co lubię i czerpię przy tym dużo satysfakcji), budzę się wyspana, co nie zdarza mi się często, mam świetny humor i jestem milutka jak nigdy ;)
Did you forget to take your meds?
  • 388 / 1 / 0
Hmm w klatce jeszcze nie tripowałam :-p A co do małych pomieszczen, pokoj, wcale tak nie musi byc, przynajmniej na poczatku, ale daje jakies poczucie bezpieczenstwa, ze wiem gdzie jestem i moge spokojnie odleciec. Chociaz faza na dworze ma swoj niepowtarzalny klimat i jest 100% lepszym doznaniem :-)
Hehe chodziło mi o klatke schodową ;)

Brał ktoś kiedyś kąpiel na deksie ? lub jezdził rowerem ? wymyśliłem sobie że można sprobować
A jazda samochodem była by bardzo nieodpowiedzialna nie wsiadł bym za kierownice za huja :)
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2008 przez Deixem, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anthony20 »
Ja zawsze na zejściu właśnie około po 5 rano (zanim matka wróci z pracy) się kąpie i jest to świetne uczucie :-D można siedzieć w wannie kilka minut z szerokim uśmiechem na twarzy i polewać się wodą %-D a jak jeszcze dex działa to i sobie wmówisz,ze dzięki tej kąpieli spłukujesz,zmywasz całe zło z siebie(np.wrażenie bycia najgorszym ćpunem) to już w ogóle frajda niesamowita :cheesy: ;-)
Uwaga! Użytkownik Anthony20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 1 / 0
Myślę też wybrać się na łyżwy po 450mg
Szkoda że śniegu niema to można by było sie wybrać też na sanki :)
Jestem właśnie na zwałku po wczorajszym 900mg
ale ten stan mi się podoba i fajne myśli mi do głowy przychodzą więc to raczej nie zwał bo jest bardzo przyjemnie ;]
  • 61 / / 0
Nieprzeczytany post autor: helloihateu »
najgorsze na zejscu jest chyba to, ze masz oczy jak pieciozlotowki i wszyscy wiedza, ze cos wziales/wzielas, po prostu sie swieca, sa jak lusterko.. osobiscie niby lubie ten stan, ale znowu nie az tak.
Uwaga! Użytkownik helloihateu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 1 / 0
helloihateu pisze:
najgorsze na zejscu jest chyba to, ze masz oczy jak pieciozlotowki i wszyscy wiedza, ze cos wziales/wzielas, po prostu sie swieca, sa jak lusterko.. osobiscie niby lubie ten stan, ale znowu nie az tak.

Krople Visine a na źrenice to można sobie zamotać okularki albo soczewki zerówki na allegro są nawet nie drogie widziałem.
Ja tam nic nie używam ]
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2008 przez Deixem, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
a nie macie takiego przeczucia że zawsze jak coś weżmiecie/zjaracie to wszyscy dookoła to widzą? :D ja zawsze jak zajaram to mam przeczucie że wszyscy dookoła wiedzą że paliłem :)
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).