Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: SzurSzurSzur »
Krople Poltramu doodbytniczo wlewane nie są fajne, bo to boli, chyba przez ten spirytus. Nie polecam ich podawania tą drogą, lepiej znieść ten ohydny smak i wypić.
Zrozumieć trzeba, jak groźne są pozory.
  • 1179 / 124 / 0
Siemanko!
Zrobiłem tak. Roztarłem 300 mg Poltramu i 7 mg uprzednio oczysczonej z otoczki midazolamu. Zalałem to 5 ml wody i bełtałem przez kilka minut. Następnie odfiltorwałem, wyszło ok 3 ml przesączu dlatego dolałem odrobiny wody do tego, co pozostało. I znów przez filterek do strzykawki? Nie stety ta magiczna misktura nie podziała :(
Jak może być tego przyczyna? Może dlatego, że ostatnio dość namiętnie żuję bupę? Ale w dawkach super -małych - nawet 2,5 mg mnie ratuje przed najgorszym. WTF?

Korzystając z okazji przepraszam Il2 Moro2 za to że nazwałem go oszustem. Człowiek się nie spieszy ze zobowiązaniami, ale wynagradza to w gratisach. PRZEPRASZAM to solidny facet - można mu zaufać.
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
  • 1179 / 124 / 0
Jeszcze jedno pytanko odnośnie tego, o co już wyżej pytałem. Czy zażywany przeze mnie (przez kilka dni dosłownie) doxepin też mógł mieć jakiś wpływ, na to że tramal nie zadziałał?
  • 3195 / 376 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Mógł. Trójpierścieniowce zamulają szczególnie na początku stosowania kiedy organizm jest jeszcze nieprzystosowany i wtedy wszystko słabiej się odczuwa.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 113 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cichy Bob »
Bless.
W sobotę zamierzamy z ziomkiem zapodać Tramadol.
Posiadamy 10 ampułek Tramalu po 100 mg Tramadolu w każdej. Zamierzamy zapodać po 2 ampułki. Ja IV, ziomek doodbytniczo (nie jest zbytnio przychylny do IV).

Czy to dobra dawka i forma podania na pierwszy raz (przy założeniu, że następnego razu ma nie być)?
Uwaga! Użytkownik Cichy Bob nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3195 / 376 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Dawka dobra na pierwszy raz. Co do metody podania to zamiast doodbytniczo lepiej wypić, podziała tak samo.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 79 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Son Of Earth »
Dawka spox na pierwszy raz ale polecałbym w anus. Picie ampułek może być niekorzystne dla żołądka (podobno). Ja kiedy nie miałem sprzętu (tzn tylko zużyty np, i który leżał w niesterylnych warunkach) to materiał ze szkła zawsze podawałem i.a. Ampułka powinna się zmieścić w pompce dwójce a taką można dla pewności coby się nie ulało włożyć całą :-D a nie tylko czubeczek. Doodbytniczo szybciej wejdzie, jak przy i.m. ok. 10 min, tylko opróżnić trzeba dupsko. Zrobicie i tak jak zechcecie.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: holden »
ważne, aczkolwiek głupie pytanie :D
mam tramadol w kapsułkach po 50 mg (adamon), wyprodukowany w niemczech.
ile i jak najlepiej to wpieprzyć?
z góry dzięki ;***
"And what a nice day for a murder
You call yourself a killer but the only thing that you're killing is your time"
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
150-200mg na pierwszy raz. Doustnie, do tego sluza kapsulki. Najlepiej to w ogole tego nie wpieprzaj, tylko przeslij mi :cheesy: .
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.