Cypress pisze: Ja próbowałem raz z kodeiną i mnie nie zachwyciło, tylko przespałem całe działanie. Może źle użyłem, nieważne. Na sen dobre, rzekłbym fantastyczne, ale miałem problem, bo często budziłem się w środku nocy po kilku godzinach snu, jakby mnie ktoś tak nagle wybudził. Pewnie jest to związane z krótkim okresem działania midazolamu.
A strzelał to ktos z metkatem z jednej lufy? Bo nie wiem czy warto...
sorki za brak polskich znakow ale klawiatura sie zjebala :/
Son Of Earth pisze: Dla mnie ten miks jest spoko. Koda i midazolam dzialaja krotko, jesli ma sie godzinke wolnego czasu to haps kode i jak wejdzie puknac dormicum i jest gitara. Ale na bank lepiej byloby razem z majka/helem z jednej pompy.
Także zdziwiłbyś się, ale to praktycznie to samo! Nawet nie działała dłużej ta majka... Razem z ziomkiem co to pukaliśmy, stwierdziliśmy że nie warto wydawać tyle hajsu i tak się uganiać za morfiną.
To tak na marginesie.
Sam midazolam jest bardzo fajny na sen. Chociaż wiadomo - szkoda go marnować na sen, jak potrzeba 15mg a w paczce jest 75mg....
HEHEHEHE, skąd ja to znam. Nic dodac nic ujac po Zolpi ]
normalnie. ale po zolpi chuba jest najgorzej- wyszukuwanie alko wszedzie gdzie sie tylko da... po benzo i alko mam tak ze nawet jak chcialem wciagnac tabletke, to po zolpi potrafilem sie nawet przebudzic i szukac dodatkowych wrazen
Edit: 23.14 kolejny tabs w nos
a co do samego mida - na mnie działa bardzo krótko, niemal jak zolpic.
pierdolnę tabletkę, wypiję piwa, zasnę niewiadomo jak i budzę się po 3-4 godzinach trzeźwy.
co do amnezji po nim, wygląda to tak: w trakcie działania, nie pamiętam co robiłem 15-30min wcześniej, np mieliśmy iść z dziewczyną do burger kinga, po jakimś czasie siedzimy na jakiejś ławce, w końcu się pytam, czy idziemy do tego bk czy nie, a ona patrząć się na mnie jak na idiotę: 'przecież dopiero zjedliśmy'. Najmniej pamiętam z pierwszej godziny, potem jest już luz.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.