Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Pozdrawiam
Get up and fight for your rights my sisters
Moje życie - moja własność.
mam te blado fioletowe z purpurowymi kropkami przy główce i chciałbym sobie opium zrobić.
wystarczy zebrac mleczko (biały wypływajacy gesty płyn) podgrzac i gotowe?? nie widzi mi się narazie zcinanie maku bo mam go u babci w ogródku i mogę sie tam nawet cały dzien z nim bawić. i jeszcze jedno aby zebrac jak najwięcej mleczka moge co kilka dni te nacięcia robić??
Ze swiezych moze wyjsc nawet mocniejsza(zawartosc mleczka).
djkwac:
Najlepiej daj fotke tego maku :) jesli jest to wysoko morfinowiec, to w sumie mozesz :)
Tylko jeszcze zalezy jak chcesz opium podac. Poczytaj moje opracowanie na temat maku lekarskiego :) tam bedzie link o robieniu opium.
ale jaka bania to rosnie u mojej babci w ogródku wiec napisz mi bardzo cię proszę jak zebrać najwięcej mleczka. czy moge nacinać główki co kilka dni?? bo wiesz nie musze się spieszyć.
i jeszcze jedno czy te białe kuleczki w główkach które poźniej robia się czarne to są nasiona??
najprawdopodomniej zapodam sobie dodupnie albo przez palenie na alufoliu bo po okablowaniu się mi nie widzi, bo tylko raz efedryne brałem po żyłach ale zastrzyk to mi spec robił który swego czasu był ostro w temacie niestety już nie zyje pikawa nie wytrzymała.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.