Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
tak do Ciebie, bo napisałaś swojego posta w takiej formie jakby to dotyczyło WSZYSTKICH. a mnie akurat nie.
dziękuję.
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
a w jakich ty ciagasz cpasz???...poćpaj np.pół roku dzien w dzien i zobaczysz ze fazy po fecie raczej nieuraczysz.o takie ciagi mi chodzilo.

whatever-wkazdym razie poprawiam- mowilam o wlasnych doswiadczeniach i osob mi znanych.tyle..
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 135 / / 0
Mi zawsze wzmacniała(już od długiego czasu nie tykam i nie tkne) faze tauryna... Dostępne w napojach energetyzujących typu redbull.
  • 62 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Amina »
A propos wzmocnienia dzilania- bo widze, ze tematy rozmow troche gdzie indziej zabrnely- ja mam taka metode na pozadne kopniecie- dawno tego nie robilam, bo wole wciagac, ale...Wiec najlepiej zjesc 4-5 godzin przed jakis pozadny posilek- moze tak kaloryczny, w sumie chodzi o to, zeby miec stosunkow pusty zoladek. Robisz sobie bąbke, albo rozcienczasz z woda- ale nie zbyt duzo tej wody!! no i po jakichs 15min. zapijasz zajebiscie goraca woda- no w sumie taka jaka dasz rade wypic- feta sie przez to momentalnie wchlania. warunek- musisz miec pusty zoladek, bo inaczej tak nie wejdzie...na mnie to dzialalo- po wypiciu wody moment zrenice wieksze od oczu...no i kop niezly!! :-D
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
Amina pisze:
najlepiej zjesc 4-5 godzin przed jakis pozadny posilek- moze tak kaloryczny, w sumie chodzi o to, zeby miec stosunkow pusty zoladek.
a to nie lepiej nie jeść wcale? :huh:
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 2 / 0
No wlasnie chodzi o to, zeby miec energie- wiadomo ile feta zrzera...!! A jak bedziesz wrzucal na pusty przez caly dzien zoladek to daleko nie pocagniesz...chodzi o to, ze cie albo nie bedzie dlugo trzymac albo bedziesz mial dziwna jazde- bynajmniej ja tak mam, tylko ze ja jestem chuda jak patyk to tez cos innego. nalepiej zjesc zajebiste sniadanie- jeszcze lepiej to slodycze no i sobie poczekac do wieczorka...

edit
Aha mam jeszcze takie pytanko- nie wiedzialam gdzie je wkleic- czy komus puchnie brzuch po paru dniach pudrowania noska??? bo chyba mam maly problem!!

[Edytujemy posty.]
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2009 przez czajnikof, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 20 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Junkie44 »
co masz na mysli, puchie, robi sie siny czy cie "wysadza"? Watroba?

Ja tam pije kawa po frytanku - kiedys nie bo byl taki szuwaks ze nie moglem gadac normalnie po polowce to po co mi byla kawa... Kawa jest dobra na zjazd albo ja juz schodzi fryta.
  • 62 / 2 / 0
Ano wątroba...cholera nic nie mogę jeść, bo brzusio robi sie tak duzy jak dzieciom z Afryki...i do tego dochodza inne zaburzenia typu gastrologicznego... 8-( nie wiem jakis hepatil na to kupic czy co?? a czy ktos nie wie przypadkiem, czy kwas walproinowy lub citalopram moga wplywac na dzialanie fety?? bo jakos po tych tabsach zaczelo na mnie slabiej dzialac...
  • 20 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Junkie44 »
Co do tych tabsow / interakcji z feta nie mam pojecia - przeczytaj ulotke moze, zobac jakie sa przeciwwskazania itp.

Hepatil albo jakis inny ziolowy specifik na pewno Ci nie zaszkodzi.
  • 2 / / 0
ja wciskam fete długoo, z przerwami może i bedzie jakieś 6 latek.. i zawsze do krechy wale kawe.. redbula albo cos takiego. i co ciekawe powiem wam że nie mam żadnych psychoz czy coś takiego.. ale mam takiego koleżke,co po 3 dniowym naszym tripie walnął jak zwykle ściega jak parapet hehhe i poszedł się wykąpac.
wiadomo poleżał troche w wannie w gorącej wodzie w końcu wyszedł i obsunął sie na podłoge.. nie mógł wstać, sparaliżowało mu całą lewą strone, mam na myśli pól twarzy, reka, noga.. i do tego jak lezal to klepal sie jedna reka w policzek... smiesznie to troche wygladalo ale bylem przerazony.
potem doszlismy troche do tego jak to sie stalo. wszystkeimu winien byl paracetamol, i goraca kapiel... po jakims roku znowu normalnie zaczal sie usmiechac a nie połgębkiem...hehehhee
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.