Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Toudy pisze:Jak dla mnie porównywalne z kratomem do tego relatywnie tanie i chilloutowee efekty-polecam :-D
max000 pisze: dziś "odkryłem" sztyft do warg "Palmer's COCOA BUTTER FORMULA with Vitamin E Swivel Stick", którego składnikiem jest Theaobroma Cacao (Cocoa) Extract nie napisali ile x ale wnioskując po tym, że ten składnik jest wymieniany jako pierwszy powinno być go najwięcej ]Theaobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter[/b](masło z nasion?) Raczej nie będe tego jeść, ale jakby ktoś próbował to niech napisze :P ... fajnie pachnie ten sztyft ^.-
max000 pisze: dziś "odkryłem" sztyft do warg "Palmer's COCOA BUTTER FORMULA with Vitamin E Swivel Stick", którego składnikiem jest Theaobroma Cacao (Cocoa) Extract nie napisali ile x ale wnioskując po tym, że ten składnik jest wymieniany jako pierwszy powinno być go najwięcej ]Theaobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter[/b](masło z nasion?) Raczej nie będe tego jeść, ale jakby ktoś próbował to niech napisze :P ... fajnie pachnie ten sztyft ^.-
Wybaczcie ten nic wartościowego nie niosący post, ale nie mogę tego chyba inaczej skomentować :D
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Ale to mooże zdlatego ze za mało wziołem tego do mojej wagi a waze prawie 120kg.Ogólnie produkt taki sobie moze w połaczeniu z tymi orzeszkami cola i guarana daje jakis efekt ale sam to tak srednio.W skali 0-5 daje mu slabe 3.Tak czy siak jeszcze raz sprobuje tylko teraz wezme cala paczke 10g lub zmiksuje 5 g z innymi rzeczami.Zobaczymy :-D
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.