Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: #THC# »
Najlepsze są sklepy typu "Zielarz"

U mnie w klasie jak pada jedno ze słów: działka, towar, zielone, zioło, zielnik wszyscy patrzą się odrazu na mnie ;)
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Galdi »
pamiętam jak mój kumpel przyszedł do mnie strasznie "zabity" i właczył sobie Telewizor.Leciała reklama LEONA (soczek hortexu). I on tak wyłączył to TV. siedzi z 10 minut zwieszony (nawet na niego nie patrzyłem) i nagle zaczął śpiewać:
"Znacie Leona? Każdy go zna. On zawsze połówke sprzętu ma..." :) (jeżeli znacie orginał reklamy to pasuje idealnie do melodii) No porpstu myslał 10 minut i wymyslił. Eeh ta telewizja, nie powiedizał nawet cześć i wyszedł z domu. Jakoś tak mi sie przypomniało jak czytałem ten temat.
"W życiu wsyzstko jest możliwe - pewna jest tylko śmierć..."
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
wszędzie pokazują różne rzeczy... np w reklamie alpejskiego (ptasiego) mleczka czy coś podobnego jak tamta kobieta to zjadła to miała halucynacje że latają obok niej jakieś piórka. Pozatym jak sie tylko o mj myśli to na co sie nie spojży można tam coś z niej zauważyć
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Klocki hamulcowe Green Stuff
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Tanie przynajmniej? Bo dobre napewno :-D
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
przy placu uni lubelskiej jest sklep ,,KRESKA,,
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: em-jay »
COCA-Cola
we live as we dream - alone
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
Święto Matki Boskiej Zielnej :D
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Jadąc do torunia przejeżdzam przez miejscowość Zieleń :-)
Poza tym moja dentystka miała na nazwisko Baka :-}
  • 36 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: S.P.o.R.T. »
Nie raz widziałem Tiry z zielonymi plandekami Na których to widniał czerwony napis MATEX :D
JebaĆ PoLIcJE TYlkO BóG MoŻe NaS SądziĆ <>LEGALIZE IT<>"-Powiedz Nam Palisz Marichuane? - Nieee!! Oni na to  -A to ciekawe mamy tu zeznanie z którego wynika że kłamiesz a za fałszywe zeznanie 3 lata dostaniesz. Więc może zdanie zmienisz kilka nazwisk wymienisz? "
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.