Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Czy warto było brać amfetaminę?
Tak
312
42%
Nie
245
33%
Nigdy nie brałem
194
26%

Liczba głosów: 751

ODPOWIEDZ
  • 291 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: antler »
mecenas - wiem jak jest, ja teraz aktualnie poszlem na metadon ale mi nie odpowiada ... itak nikt mi nie uwierzy ale to gowno dziala na mnie tak jakbym wypalil koksu i mial ten hujowy stan po tym tak jak po bialym .... pobudzony jestem. dostalem padaczki od tego gowna wczoraj i bylem w szpitalu. Zmienie sobie na subutex bo suboxone tez nie chce.

Huj z tym wszystkim .
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
Młody LSD pisze:
narazie nie odczuwam zrycia zwiazanego z fetą! Więc może nie na wszystkich tak działa(może sie myle)
Mylisz się. Jesteś zryty, powie ci to każdy forumowicz.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Night Garden pisze:
Młody LSD pisze:
narazie nie odczuwam zrycia zwiazanego z fetą! Więc może nie na wszystkich tak działa(może sie myle)
Tak, a najśmieszniejsze jest to, że ćpuny zryte fetą niezauważają swojego zrycia.
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
mlody lsd moze...po pewnym czasie jak zaczniesz zrec tego tyle co ja dzien w dzien a potem grzac..to po amfetaminie bedzie mogl dopiero cos zjesc,pojsc spac itp....role sie odwroca.niemysl ze jezeli teraz czujesz sie swietnie to zawsze tak bedzie-niestety cos za cos -odczujesz skutki i to mocno....zwlaszcza jak sprobujesz zyc bez tego...ale to wszystko przed toba...
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 210 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Obłąkany »
codeine pisze:
Night Garden pisze:
Młody LSD pisze:
Tak, a najśmieszniejsze jest to, że ćpuny zryte fetą niezauważają swojego zrycia.
Taaa wariat nie wie, że jest wariatem...
Pierdol dragi - zostań ninja.
  • 291 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: antler »
codeine pisze:
Night Garden pisze:
Młody LSD pisze:

Tak samo mozna powiedziec ze opiatowcy niezauwazaja <---- niektorzy jak naprzyklad Codeine, Night Garden, reszte nie chce mi sie przypomniec bo tutaj w cytacie wyczytalem.... lol
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Opiaty nie rypią czerepa antler. NightGarden nie jest opiatowcem.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 18 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ciecio »
Oczywiście, że feta ryje banie... i nie jest prawdą, że osoba ćpająca 2 lata tego nie zauważy - może się ewentualnie tylko oszukiwać siebie, że wszystko jest dobrze. Sam z doświadczenia blisko 3 letniego [na szczęście zakończonego] mogę z całą pewnością stwierdzić, że na przykład możliwość prawidłowego wypowiadania się została u mnie mocno zachwiana...
  • 36 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: malutka1989 »
skoro jest takie pytanie czy warto było?dla wielu na pewno nie bo się wciagneli,ja moge tylko pwoiedziec ze po fecie czułam się tak cudownie ze chcialam zeby ta chwila trwała wiecznie...naprawdę mało rzeczy sprawia taką przyjemnosc!!niestety na drugi dzien było juz maskarycznie i w ogole depresja,kłopoty ze snem!jednak nie zaluje...nie biore fety...ale przyznam ze mam ochote,zawsze mam tą swiadomosc jak to jest,a jest wspaniale
w życiu piękne są tylko chwile
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.