Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 289 / 5 / 0
nic i.v. najsilniejdze gowno jakie bralem to rampki ze wspomagaczasmi i tam zostanie. nigdy nie tkne amph. moze pixa kiedyx ale ostroznie
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
No u mnie granica opiatowa już posza się jebać w postaci 200mg kodeiny a niedługo (po 19 wrzesnia albo 19 własnie) 400mg aby upewnić się czy to napewno było TO (czułem się wyjebanie i wogóle, no ale podobne rzeczy już czułem wcześniej więc muszę się upewnić czy to napewno o to odczucie chodzi w opiatach) :-)

Po dłuższym zastanowieniu się doszedłem do wniosku, że raczej jedyną granicą jakiej nie chcę naprawdę przekraczać to palenie petów. Walenie helu w kanał nie wydaje mi się takie głupie jak palenie papierosów :-/

ps. Opiaty to tylko w celu edukacyjnym biorę bo jestem ciekawy jak to cholerstwo działa, a poza tym jak można nie wiedzieć takich rzeczy jak działanie majki? %-D
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 326 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: el borro »
W sumie chciałbym spróbować wszystkich narko jakie wymyślono ale wiem że
raczej to nie możliwe więc stawiam sobie te niby granice....
Non illegitimi carborundum.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Twilight - opioidów ;-)
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 34 / / 0
Moim zdaniem puste słowa kiedys mówiłem ze niebede cpał fety dzis jestem uzalezniony mówiłem ze nigdy niezjem bielunia-zjadłem. Ale raczej nigy kompocik w kanał I TEGO SIE CZYMAM
  • 78 / 2 / 0
Chciałbym nigdy nie załadować kompotu i meth.
Żeby życie miało smaczek, na mej działce rośnie maczek...
  • 0 / / 0
nigdy herki :wall: no chyba że w czopach :-D
Uwaga! Użytkownik Never_Sleep nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
A ja nigdy (oby wróżka WildGniesława się myliła) nie wezmę fety i nie zapalę szlugi.

For i:=1 to 1000 do
Writeln('NIGDY ');

...tego nie zrobię!

A poza tym to żadnych opioidów, nic I.V., i nic co zbytnio szkodzi zdrowiu =P

A co do częstotliwości zażywania, to DXM dokładnie jeden raz w miesiącu (jak na razie się udaje), zioło średnio raz na 2 tygodnie (z tym czasami gorzej)...

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Titan »
kiedys mowilem ze nigdy nie sprobuje dragow
kiedys mowilem ze nigdy nie zapale
kiedys mowilem ze nigdy nie bede nic wciagac
kiedys mowilem nigdy helenie

dzis mowie nigdy nie mow nigdy
Uwaga! Użytkownik Titan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Moja granica? Panicznie boję sie igieł, ale jak to mówią - nigdy nie mów nigdy. Tylko z dostępem czasem mam problemy ;-)
Uwaga! Użytkownik Dama Kameliowa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.