Po dłuższym zastanowieniu się doszedłem do wniosku, że raczej jedyną granicą jakiej nie chcę naprawdę przekraczać to palenie petów. Walenie helu w kanał nie wydaje mi się takie głupie jak palenie papierosów :-/
ps. Opiaty to tylko w celu edukacyjnym biorę bo jestem ciekawy jak to cholerstwo działa, a poza tym jak można nie wiedzieć takich rzeczy jak działanie majki?
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
raczej to nie możliwe więc stawiam sobie te niby granice....
Jean Cocteau
For i:=1 to 1000 do
Writeln('NIGDY ');
...tego nie zrobię!
A poza tym to żadnych opioidów, nic I.V., i nic co zbytnio szkodzi zdrowiu =P
A co do częstotliwości zażywania, to DXM dokładnie jeden raz w miesiącu (jak na razie się udaje), zioło średnio raz na 2 tygodnie (z tym czasami gorzej)...
§h¶ôňgĽéĐ.
kiedys mowilem ze nigdy nie zapale
kiedys mowilem ze nigdy nie bede nic wciagac
kiedys mowilem nigdy helenie
dzis mowie nigdy nie mow nigdy
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.