Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 124 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: syntax_error »
Energy drinki działają. Pozostaje kwestia wrażliwości na kofeinę. Jak piłem po 5 - 6 kaw dziennie, to wypicie "redbulla" nie robiło na mnie wrażenia. Kiedy ograniczyłem kawę do 2 na dzień, to wypicie energy drinka powoduje u mnie przyjemny "rush" kofeinowy. Synergiczne wobec kofeiny działanie tauryny i synergiczne do niej działanie witamin z grupy B napędza naprawdę przyzwoicie :) Tylko ten "lepki" landrynkowy smak... Słodzą te napoje czymś (chyba inozytolem) , żeby nie było czuć zapachu witaminy B, która niemiłosiernie śmierdzi. Można się przyzwyczaić :)
Nie sprzedaję, nie kupuję, nie posiadam, nie załatwiam. Lubię poczytać i tylko tyle.
  • 126 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: metkatynon »
Kurwik pisze:
+ tauryna, + rzeczy przyspieszające metabolizm, + l-karnityna i tak dalej i tak dalej. LOl. Jakby to sama kofeina była to uwierz mi, że niewielu byłoby takich głupich żeby się nabrać.
SPEED8 zawiera duzo wiecej tego typu dodatkow i tez jest słaaaaby.Raczej lekkie dzialanie+placebo+reklama :-D
  • 1071 / 10 / 0
niedawno na rynku pojawil sie drink cocaine, ktory podobno daje 350x mocniejszego kopa niz red bull
"Warning! You are about to experience the highest energy content of ANY energy drink on the market today! 350% greater than The Bull!"
Zastanawia mnie sklad takiego napoju(pisze natomiast ze nie zwiera narkotykow) gdyz to co sie dzieje po wypiciu tego jest bardzo interesujące :
http://www.youtube.com/watch?v=wBaZTQn6zdA tutaj koleś wypija na raz jedną puszeczke owego napoju.

Na ebayu mozna za ok 50 zł, kupic 6 puszek tego cudeńka.
pozdrawiam
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 126 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: metkatynon »
Pewnie kolejna sciema jak speed8.Jaka nazwa"cocaine" :-D :-D hahaha chyba ta nazwa ma juz jakies prawa autorskie ;-) Nie wierzcie reklamom!Gdyby to dawalo jakies zadawalające efekty od razu by to zdelegalizowali,lub pojawiloby sie masa zwolennikow owego napoju wowczas zastępowalby m.in w klubach nielegalne srodki.Ja wierze tylko w chemie :-p
Ostatnio zmieniony 06 listopada 2006 przez metkatynon, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
Ja pierdolę 8-( @metkatynon, czy Ty musisz być do wszystkiego nastawiony tak sceptycznie? Już nie chodzi o Twój brak obiektywizmu, bo nawet nie sam wypróbujesz tylko robisz takimi pochopnymi opiniami bałagan. Z resztą, jeśli Ci nie podpasuje/nie działa na Ciebie albo działa bardzo subtelnie to jeszcze nie znaczy, że to ściema. Pamiętaj: every individual reacts differently to every chemical. Gdyby nie było popytu na napoje energetyzujące, to by ich nikt nie sprzedawał.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: sid »
Trochę racji imo ma ;-)
Night Garden pisze:
Gdyby nie było popytu na napoje energetyzujące, to by ich nikt nie sprzedawał.
Popyt jest bo ludzie oczekują że te napoje dadzą im nowe życie, że będą zajebiści jak w reklamach. Ja dawno nie piłem nic energetyzującego, kiedyś trochę redbulli było ale nie pamiętam żeby mi dużo pomagały. Pewnie to i tak było placebo :-D nie mówię że to nie działa, ale na mnie nie zrobiło większego efektu. Chyba za dużo oczekuję ;-)
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Mayday pisze:
Ciekawe czy to bedzie u nas destepne: http://www.drinkcocaine.com/mainindex.php , mmmm oby oby :rolleyes:
Produkowanie tego typu napojów to świetny interes. Zawsze się znajdzie wielu takich, którzy pomyślą, że to niewiadomo co i kupią za cenę znacznie wyższą niż zwykłego Red Bulla.

Skład tego specyfiku, na który zaczynacie się napalać to kofeina, guarana, tauryna i witaminy. Od innych tego typu wynalazków różni się dodatkiem rybozy, która jest do kupienia w kulturystycznych i nie ma żadnego spektakularnego działania.

Fuck. Trzeba się będzie wziąć za ten biznes.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
na mnie działa powerrade jak na drugi dzień muszę się ogarnąć po imprezie czy tam fuce.
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
jst pisze:
na mnie działa powerrade jak na drugi dzień muszę się ogarnąć po imprezie czy tam fuce.
Ale to napój izotoniczny, nie energetyzujący. Pomaga, bo uzupełniasz niedobory - mi też pomaga na kaca ;)
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...