Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 113 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Drzewko78 »
Myolastan, mniam, moja nowa miłość do mixów. Mam poważne schorzenie kręgosłupa , ból towarzyszy mi dzień w dzień. I kiedyś tam przepisali mi myolastan. Przypomniałam sobie o nim w sobotę i zarzuciłam 100mg z 4 mg klona i 3 mg alpra. Fajniutko ale bez fajerwerków. No to w niedzielę zarzuciłam 150mg myolastanu i 450mg kody - i to było to ! Rzadko chodzę do neurologa bo na moje schorzenie nic nie pomaga, ale pochodzę sobie dla picu żeby wysępiać myolastanik :heart:
[url]http://Drzewko78.fotosik.pl/albumy/777237.html[/url]
  • 113 / 1 / 0
Na jakąś godzinkę przed kodą. Mnie kodeina minimalnie klepie nawet w hardkorowych dawkach a tu miałam niezłą niespodziankę jak się toto ładnie zgrało z myolastanem w moim organizmie :) Akurat jak mi się wkręciło siedziałam w kościele na różańcu (coś mi odwala i po 15-stu latach niebytu se chodze do kościoła hehe). No i powiem wam, że tak mistycznego klepania zdrowasiek to ja jeszcze nie przeżyłam hie hie. Pozdrowionka :)
  • 1 / / 0
połaczenie
Nieprzeczytany post autor: qu »
Czy ktoś brał tetrazepam z xanaxem i jakie ilosci zeby było fajnie - CZY MOŻNA - dzieki
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
można, ale jaki to ma sens?? szkoda tetrazepamu jak już zarzucasz alprazolam imo.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 437 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hegemon_Krwawy »
No chyba, że komuś bardzo zależy na efekcie miorelaksacyjnym.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
zgadza się. Ale wtedy brałbym tylko solidną porcję tetra.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: gonzek »
Drzewko78 pisze:
Na jakąś godzinkę przed kodą. Mnie kodeina minimalnie klepie nawet w hardkorowych dawkach a tu miałam niezłą niespodziankę jak się toto ładnie zgrało z myolastanem w moim organizmie :)
hehe, to tak jak u mnie. naprawdę super połączenie - świetny stan od kodeiny + to rozluźnienie od tetrazepamu. naprawdę uczucie jakby leżało się na chmurce :D
Uwaga! Użytkownik gonzek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 135 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rawers »
Mam trochę tego,może jutro spróbuję,ale nie wiem ile brać na początek 2 tabsy chyba powinny wystarczyć?
  • 201 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Babydoll »
Ktoś kiedyś świetnie to ujął, że dla ludzi bez tolerancji dawki rekreacyjne benzo równe są leczniczym. Nawet jedna może wystarczyć.
  • 113 / 1 / 0
Babydoll pisze:
Ktoś kiedyś świetnie to ujął, że dla ludzi bez tolerancji dawki rekreacyjne benzo równe są leczniczym. Nawet jedna może wystarczyć.
Dla mnie dawka rekreacyjna klona to minimum 12 mg.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.