Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
czy ktos probowal juz na sobie ten "ayahuasca-Set"-brzmi okropnie!!!czy stosunek 30:15 jest tym jaki nalezy uzywac,czy sposob przyzadzania jest zamieszczony w ulotce?
co do samej ayahuasci szaman mowil nam,ze za kazdym razem jest inna,zalezy od samej rosliny,od roku jaki byl,pogody i pewnie setek innych czynnikow -ja osobiscie probowalem 3 rozne ayahuasci podczas 7 ceremonii i musze przyznac ze roznily sie i dzialaniem i smakiem.
eloelo5 pisze: sorry ze nie pisze w istniejacym watku, ale zalezy mi na czasie
jakich proporcji najlepiej uzyc i jak je preparowac (wiem oczywiscie ze trzeba to podzielic na wiele porcji ][No niech ci będzie - zostawiam do jutra a potem przenosze do istniejącego watku. Przyp. Zdechły Szczur][/color]
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
a jak z legalnoscia sprzedazy?
wiem ze dmt jest nielegalne, ale czy dmt w suszonej korze jest nielegalne? nie jest to jasno okreslone
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.