Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 39 / 14 / 0
Biore od 3 miesięcy 2x 150 mg pregaby przez 1 miesiac sertraline teraz 2 miesiące 1x 150 wenlafaksyny i nie czuje żadnego działania nic ani skutków ubocznych ani pozytywnych psychol mi narazie nie chce zwiększać dawki mowi że musze wierzyć ze zaczną pomagać psycha nie chce zmieniać bo to jest top w mojej okolicy i otwarty na dialog dlatego co zrobić nalegać na zwiększenie dawek czy na zmiane na coś innego lecze sie na agarofobie lęk społeczny ataki paniki działania pregaby wgl nie czuję może coś przy 600mg na raz ale wydaję mi się ze to placebo ostatnio wziąłem 4x po 0.5 mg alprazolamu i tak dostałem ataku paniki w miejscu publicznym w tym tygodniu wziąłem baklofen doraznie i on mi pomaga ale psychol gada ze absolutnie mam nie brać baklofenu bo za młody jestem na to mam 25 lat nie wiem co robić :psycho:
  • 558 / 54 / 0
Wiara to w kościele na niedzielnej mszy. Po mojemu 150 mg to zdecydowanie za mało z takimi problemami. Jeśli chodzi o pregabę, to na nią szybko rośnie tolerancja i branie codziennie mija się z celem. Wiem, bo sam brałem. Doraźnie jak najbardziej. No i jest teoria, że hamuje działanie antydepresantów. Coś w tym jest, bo miałem podobne odczucie. Też brałem 600 pragiola i efectin 375. Ja robiłem tak. Pierwsza wizyta i escitalopram 10 mg. Od razu wiedziałem, że to dawka dla dzieci i od razu brałem 20 mg. Tydzień przed końcem leku, szedłem się zapisać na wizytę, bo mi się kończy lek. Podczas wizyty gadka, że brałem 10, żadnej poprawy i zacząłem brać 20 mg. Przy drugim leku zrobiłem to samo. Przy kolejnych ssri już mówiłem, że poproszę max, bo inne dawki to nie na moje problemy. Akurat miałem dobrego psycha i nie robił problemów. Jeszcze rzuć hasło, kilkanaście lat
ćpałem narkotyki i dopalacze, i nie życzę sobie takich małych dawek hehe.
  • 39 / 14 / 0
No własnie też tak myslałem co myslisz na wskoczenie na 2x 150 nie powinno byc jakichs nieprzyjemnosci skoro i tak nie działąją nie mam 75 a dopiero co u goscia byłem to nie bede znowu szedl
edit. czytalem badanie ze wenle od 225 w góre mozna nazwac snri, od dzis zwiekszam zobaczymy najwyzej się przekręce
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.