Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 314 / 4 / 0
Za dużo ketonów, zadbaj o siebie.
  • 1857 / 70 / 80
Nawet nie tyle za dużo ketonów co za mało płynów.
  • 314 / 4 / 0
Nerki można mimo wszystko przeorać mimo nawadniania, ale fakt, trzeba pić dużo na ketonkach.
  • 75 / / 0
Między sesjami z ketonami pij herbate z pokrzywy (oczyszcza organizm z toksyn) i piwko. Mnie też nerki dawały o sobie znać po sesjach z 3MMC. Robiłem badania moczu ale doktorka mówiła, że po tym nie poznasz czy nerki siadają po RC. Trzeba zrobić badania krwi pod kątem wątroby i nerek.
  • 311 / 14 / 2
Ja nie mam żadnych problemów z nerkami przy metafedronie, przerobienie 10g w ciągu też nie pozostawiły żadnych jego oznak w postaci puchnięcia wątroby czy przyblokowania nerek.

Jedynie DMAR zablokował mi nerki do takiego stopnia że myślałem, że trzeba będzie mnie hospitalizować :D
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
  • 81 / 4 / 0
Pytałem o nudności bo ja jedynie mam odruch wymiotny przy braniu ale nie brałem ze dwa miesiące i myślałem że się coś porobiło z 3mmc
  • 1907 / 432 / 4
zejście głównie uwarunkowane jest tym, iż wypłukujemy potas z organizmu - który pełni bardzo ważną role KARDIO.

Uzupełnienie go w postaci strzału 300mg "PO" zabawie z dodatkiem magnezu i witaminy c naprawdę normuje sytuację i serce ma o wiele wiele lżej...jak do tego dodamy trochę melisy to jest cud miód orzeszki ogólnie jeżeli się wszystkiego pilnuje i nie pije tylko źródlanki to zwał może nie być wcale

jak się podbija fazę dorzutkami, alkoholem ( który rozrzedza krew przez co serce na dzień dobry bije szybciej ) to się nie zdziwcie, że wam pikawa napierdyla "PO" - do tego ( w wiekszości ) mega sex czy tam same zabawy... robi swoje

jak to powiedział Ajsak Niuton - "Nie ma akcji bez reakcji"

Jeżeli pomyślisz i dopilnujesz wszystkiego - efekt jest bardzo lajtowy.
DXM
  • 341 / 5 / 0
Potwierdzam ostry wpływ Kardio, na ciągu 4g/3dni. Został mi jeszcze worek, bo nie dałem rady dalej; Zresztą pod koniec leciały dorzutki < 0.5g, dające ~1h ! podtrzymania i tak już słabego działania.

Wypranie z serotoniny całkowite. Mega depresja ponad 3 dniowa, z towarzyszącą nieregularną pracą serca, w którego okolicach odczuwam klucie, jeszcze po tygodniu. Dodatkowo na zwale dopadł mnie Paraliż senny - straszne uczucie. Było tak źle, że musiałem wziąć urlop.

Także radzę uważać z ciągami, do których ten specyfik IMO nadaję się średnio, przy ogromnym spustoszeniu w głowie.
Polecam &AMP; Pozdrawiam
  • 314 / 4 / 0
Według mnie stymulanty pokroju metafedronu służą do okazjonalnego spożycia, jak MDMA. Oranie organizmu wypranego z serotoniny serotoninergikiem zahacza z deka o masochizm, a do tego marnujesz od pyty materiału.

Swoją drogą, ma ktoś pomysł na te nudności?
  • 206 / 3 / 0
Czy mieliście paranoje po 3mmc? Mi sie zdazylo po kolejnych kreksach gorzej sie czulem. okolo 00:00 poszlo ponad 100 5mabp po drugiej jusz szly regularne kreski 3mmc i byla dobra euforia ale mialem nieprzyjemne paranoje od 4:00 do 12 kiedy to poszedlem spac.i zastanawiam sie czy to sort byl trefny czy moze miec takie dzialanie. W sumie bylo w krysztale ale mam wraenie ze sort od wczesniejszego vendora powodowal bardziej pluszowa i przyjazna faza

aha i nery oczywiscie bolaly jak sie obudzilem i nie pierwszy raz wczesniej myslalem ze to moze miesnie plecow
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.