4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
@blablab
masz rację, i też kiedyś zapłaciłam 40zl za g, na jakość nie mogłam narzekać, swoją drogą nawet "ekonomicznie" bo mniejsze dawki a działanie i tak dobre
ja po ostatnim razie trochę wątpię w mef szczególnie gdy przypomnę sobie zapach żółtego
  • 140 / 4 / 0
To słaby zapasik :P Ja na delegalizację wziąłem 100g po 15zł od grama. W sumie to wyszło fartem jak znajomy do mnie zadzwonił i powiedział, że jakiś sklep RC chce się tego szybko pozbyć. 50g sprzedałem, a drugie 50g rozeszło się w miesiąc. Mało tego że dobrą bibę sobie sprawiłem to byłem na tym zarobiony :D
  • 15 / / 0
no mały mały, bo mi się termin wejścia ustawy trochę w czasie przesunął... :wall: i z hajsem hujowo, ale za 15 zeta to nie słyszałam... U mnie tylko 10g było, dlatego na tydzień starczyło, no i świerzakiem byłam wtedy w tym temacie.
  • 1558 / 18 / 0
Żółty kryształ jest dobry, bardzo. Potwierdzone ;p
Biały kryształ to istny miód. Nigdy nie jadłem 4-meca więc nie mam porównania, albo mam-bo nie jadłem ;p
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 140 / 4 / 0
Najlepszy mef jaki waliłem to był kryształ wyglądający jak ryż (rozmiarem kryształów) i całkowicie przeźroczysty.
  • 292 / 5 / 0
Wiedzialem ze tolerka rosnie strasznie szybko ale nie myslalem ze az tak .. ;/ wczoraj z kumplem zrobilismy polowke na 2 osoby, to od 23 bylem porobiony do 5 rano. Dzis samemu 150mg, 20 min puzniej 125 mg. teraz minelo 20 min od 2 kreski i czuje sie jak wczoraj po pierwszej kresce.

Wszystko co dobre szybko sie konczy ;(
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 140 / 4 / 0
Tolerka nie jest aż tak wielka. Po prostu 150mg to bardzo mało, a do tego mogłeś mieć gorszy towar. Załaduj 300mg czystego to nawet po piątej z rzędu kresce będzie czochrało. Mój rekord w ciągu to 16g na dwóch. Ćmuchaliśmy wtedy ~300mg co około 2 godziny i każda kreska była tak samo zajebista jak poprzednia.
  • 23 / / 0
probowaliscie ten mef podwojnie modyfikowany?
dziala to?
  • 292 / 5 / 0
towar ten sam, wczoraj zadziałał wyśmienicie, na mnie i na kolegę. Dziś natomiast po 400mg było najwyżej słabo. :-(
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 174 / / 0
ale to nie tolerka
tzn. może i tolerka, ale chwilowa
waliłeś dzień wcześniej, więc oczywiste, że teraz będzie słabiej
odeśpij, wypocznij, daj też wypocząć organizmowi i wtedy uderzaj
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.