Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 48 / / 0
@reditodie

najlepiej zjedz je po prostu w całosci bez zbednych wywarow czy dań

uformuj kulke i połykaj w całości, albo rozgryzaj ( nie jest to smaczne, ale działa bardzo zacnie )
poniższy teksty był efektem stanu potocznie zwanego chęcią wypowiedzi
  • 103 / 2 / 0
Nie zgodze się z tym, że nie jest smaczne. W tym roku na wigilie mój barszcz będzie smaczniejszy niż zwykle ;)
  • 488 / 13 / 2
KettleWhistle pisze:
@reditodie

nie jest to smaczne, ale działa bardzo zacnie )
Jak dla mnie to suszone mają tak przyjemny smak że aż dobrze się je rozgryza. Zależy chyba od gustu ;)
  • 290 / 4 / 0
Walcie grzyby na pusty żołądek Polecam zapić czymś gorącym powiedzmy barszczykiem z termosu Bardzo szybko się ładują i mocniej działają Bynajmniej zdołałem to odczuć (chodzi mi oczywiście o suszone)
  • 422 / 3 / 0
dj Fazi pisze:
Walcie grzyby na pusty żołądek Polecam zapić czymś gorącym powiedzmy barszczykiem z termosu Bardzo szybko się ładują i mocniej działają Bynajmniej zdołałem to odczuć (chodzi mi oczywiście o suszone)
Ja polecam "rosołek":
Przetarte przez sito grzyby zrosić obficie sokiem z cytryny odstawić na pare minut, zalać wrzątkiem, przykryć talerzykiem, odczekać kolejnych kilka, smacznego.

Powódź.
Uwaga! Użytkownik zWidzian nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 246 / / 0
mam pytanie czy opłaca się jeść w domu samemu 1.0 g suszonych łysiczek znalezionych na polskiej łące ? chcę je wzmocnić sokiem z cytryny i do tego wypić 1 litr soku z czarnej porzeczki 30 minut przed zjedzeniem.

Czy po takiej dawce i przygotowaniu, możliwy będzie średni/mocny trip ? mam na myśli piękne cevy i przemyślenia, chciałbym też zajrzeć w głąb siebie. planuję położyć się na łóżku przykryć kołderką i zamknąć oczy do tego jakaś lajtowa muzyczka...

Czy osiągnę to czego chcę czy mogę być zawiedzony bo dawka zbyt mała ??

ważę 80 kk doświadczenie z psycgodelikami grzyby kilka razy, 4 aco DMT kilka razy, kilka raz LSD, kilka razy fenyloetylo z seri 2cx i 25xnbome. ostatni psychodelik 3 miesiące temu.
  • 103 / 2 / 0
Najlepszy sposob na zintebsyfikowanie tripa to poświęcenie trochę czasu na przygotojwanie idealnych set&setting.
  • 21 / 3 / 0
Zrobilem wywar z 50 sredniej wielkosci lysic. Wypity na dwoch, bardzo szybko pojawily sie pierwsze efekty, juz po jakichs 10 minutach czulismy ze "cos sie dzieje". Jak na taka znikoma ilosc mocny trip, mocniejszy niz jedzac po prostu ususzone takze polecam wszystkim wywary ; )
  • 8 / / 0
Mam pytanie, z moimy lysiczkami stalo sie cos dziwnego, wszystkie pokryly sie jakgdyby pylkiem/kurzem i stracily moc. Przechowywalem je w sloiku, byly dobrze wysuszone, jeszcze jakies 3 tygodnie temu nic z nimi nie bylo, dzialaly i mialy sie dobrze. Wczoraj patrze a tu taka przykra niespodzianka, byly to moje cale zapasy jakies 800 sztuk. Nie wyglada to na plesn, bardziej jakby sie "postarzaly" i zakurzyly. Jak temu zaradzic na przyszlosc, co sie stalo, i czy da sie je jakos naprawic? Bardzo prosze o pomoc, pozdrawiam
  • 88 / 1 / 0
http://altering-perspectives.com/2013/1 ... cells.html

Evidence of Psilocybin “Magic Mushrooms” Growing New Brain Cells
galaxies exploding are industrial accidents
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.