Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1305 / 162 / 0
Ja bralem tylko kilka dni rekreacyjne dawki teraz chce wrzucic 2x 75 do baclofenu i zbieram info sam baclo daje rade ale moze z prega mniejsze dawki wystarcza

Ktos wie w jaki sposob prega powoduje zatrzymanie wody w organizmie ? Mozna by jakos temu zaradzic %-D
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
Tak na "pale" szukac przyczyny retencji wody jesli to wynik np zaburzen hormonalnych? To mozna w latwy sposob naprawic

Czytalem ze prega wplywa na skoki glukozy we krwi i stad apetyt moze tez wplywa to w jakis sposob na retencje?
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 87 / 3 / 0
18 kwietnia 2020Anabolik pisze:
Do osob ktore puchna i maja zwiekszone laknienie

Jakie dawki bierzecie ? Regularnie?
od 150mg do nawet 1,5g, kilka razy przyćpałem, a tak to na dzień 150mg
:tabletki: + :wino: = %-D
  • 2198 / 715 / 0
@Wujaszekwowo - brałem 150 mg, 1-0-1. Parę razy testowałem dorzucanie kolejnej dawki w środku dnia ale nie zauważyłem żadnych plusów, rano i wieczorem mi starczyło . Wychodzi też ekonomiczniej.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 1404 / 88 / 2
Ja jadę 6x75 codzienie.
action movie:gun:
  • 1223 / 486 / 0
Dostałem pregabaline jako dodatek do antydepresantu,2 paczki pragioli po 56 tabletek 150mg. Lekarz sam dał mi wybór, jak stosować albo regularnie 150-0-150 lub brać doraźnie większe dawki w czasie gorszych dni np.kiedy pojawia się lek,albo zapowiada się jakaś stresująca dla mnie sytuacja,sam nie wiem która opcja będzie lepsza,będę wdzięczny za sugestie.
  • 554 / 138 / 0
@igla83 doraźnie, jak rzadko będziesz stosował, to będziesz miał te rekreacyjne uboki typu upicie się alkoholem i zataczanie, a po drugie to 2 godzinki trzeba na rozkręcenie. Niech się wypowie ktoś, kto tak stosuje.
  • 1305 / 162 / 0
Tak czytam ten watek i probuje sie dowiedziec czegos to dochodze do smutnych wnioskow ... tak jak chetnie lekarze to zapisuja teraz to za rok dwa przez ACODIN JUNKE ktorzy pietwszy raz w zyciu dostali cos co "dziala" i zra po kilka g dziennie bedzie kontrolowane jak benzyny
  • 100 / 24 / 2
@Anabolik
Zgadzam się. Sam jestem uzależniony psychicznie od 5 lat od pregabaliny, podoba mi się o wiele bardziej od benzo. Biorę raz na tydzień ale tolerancja i tak doszła do 2-4 gramów. Uprzedzając osoby które zaraz mi powiedzą że nie mam już watroby i nerek - niedawno przebadali mnie mocno w szpitalu, próby wątrobowe, klirens... Wszystko elegancko. A Pfizer już zadbał o to żeby Lyrica nie była klasyfikowana jako substancja uzależniająca ;)
  • 683 / 133 / 0
19 kwietnia 2020Dieu pisze:
@Anabolik
Zgadzam się. Sam jestem uzależniony psychicznie od 5 lat od pregabaliny, podoba mi się o wiele bardziej od benzo. Biorę raz na tydzień ale tolerancja i tak doszła do 2-4 gramów. Uprzedzając osoby które zaraz mi powiedzą że nie mam już watroby i nerek - niedawno przebadali mnie mocno w szpitalu, próby wątrobowe, klirens... Wszystko elegancko. A Pfizer już zadbał o to żeby Lyrica nie była klasyfikowana jako substancja uzależniająca ;)
nie chodzi o wątrobe czy nerki, ale wyobrażasz sobie zejście z tej dawki? dla mnie to większe męka niż zejscie z 15mg klona
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.