17 kwietnia 2021stuk pisze:Papierowa jest przypałowa.Chyba, że od weta możesz nawet 15 (dawkowanie) na jakiś okres przeliczone jak lekarska.17 kwietnia 2021FocusF13 pisze: Szybkie pytanie: papierowa recepta czy można 2x poltram 50 czy tylko x1
17 kwietnia 2021stuk pisze: Kurw# czy wy jesteście rozumni?Psychiatra wie o ćpaniu benzo, a familijni nawet nie potrafią wypisać recepty na narkotyczny, bo nie wpisze liczby czy substacji czynej nie zna się na lekach psychotropowych tych mniej rozpoznawalnych.Ogarnicjcie lepiej papierek o jakimś mocnym egzotyku od specjalisty na benzo i podkładki jeszcze ogarnijcie i masz 10 pak egzotyku na przykład.Są benzynki na zamówienie w aptece w spisie leków co nikt nie wie na przykład o nich nawet na portalu H, a mogą być mocne.Taka schematyczność zdradza.A przed papierkiem o wypisywaniu stoswania benzo (opis stanu zdrowia) występujesz o coś pierdo*isz np. trzeba mieć podkładki, lekarz nie chętnie opisuje stan zdrowia na kartce w gabinecie i stosowane leki z podpisem i pieczątką.Musi być kilka wizyt na pewno i trzeba maskować to mydleniem oczu działania innych leków, trzeba go rzopracować "myśleć" i nie tylko wzbudzić zufanie.Mięć skręconą bajerę.Poza tym lęk to kurwa, tylko lęk czyli nic.Benzo też wypisują lekarze zajmującym się ukłądem kostnym to poważniejsze schorzenia, a nie jakiś strach.Czy na przykład padaka.Uderzajcie do innych specjalistów, bo benzo nie z lękiem.To same inne lekki, a na opio są cięci.Lekarze nie którzy to chcą papierek nawet na lek na sraczkę i to fakt rodzinni, bo to pokazuje jeszcze większy debilizm nie douczenia tych lekarzy.Lekarza jak ci nie chcę wypisać, dajesz objawy na inny lek pytasz o najtrudniejsze i mniej znane informacje łapiesz go, że nie wie piszesz skragi jak nagrane i idziesz do sądu.Rodzini z nie resortowych małych przychodni z małą liczbą pacjentów są podejrzliwy i nie mają wyjebane, bo resort to plecy.No, ale prywatni psych sprawają życzenia kupna recepty czasami lub wypiszą ci SRRI, kwetę i wypierdalej.NFZ psych piszą na alkusom benzo tylko.
Znam kilku dobrych rodzinnych, a reszta to przykre, co dzieje się z człowiekiem po skończeniu tak ciekawych studiów. Siedzi w gabinecie i przez kilka godzin wypisuje dokładnie ten sam zestaw leków, zmieniający się o suplementy, albo firmy w zależności od tego jaki przedstawiciel właśnie przyniósł ciastka.
17 kwietnia 2021lucifer_sam pisze: Nikt normalny by mu nie zapłacił, a za chwilę jebnal mi że jak mu zapłacę kolejne 70 zł to już mu papiery nie są potrzebne i mi przepisze. To zwykła próba wyłudzenia i zachowanie bardzo karygodne lekarza, i głównie o to mi chodzi żeby hujowi narobić koło dupy za to.
Gdacie tak gadacie, ale ja serio naprawdę byłem lekomanem i teraz trochę ćpam to jak chodzicie do psychiatrów to i tak pójdzie fama do tego co nie byłeś, żeś ćpun ale shoping ci przepisze.A jak przepisuje to idzesz taktyką tak odstawię.Ja wiem jak wyciągać bibuły.A jak wejdziesz w bezierstwo to i tak ci już nawet lekarze nie będą starczać i trzeba będzie wpierdalać nawet mocne rc i lądować na skrętach.
Nie potraficie to wasz problem możesz też mietka ogarniać nie za dużo od psychiatrów, albo Bu.Bo programik, ja w gównie opio tak mocno się nie babrałem.
Nie potraficieeeeeeeeeee i tyle
A co do reszty to nie wiem, musiałbym się skupić na zrozumieniu tego o co ci chodzi, a nie mam ochoty.
Starsi lekarze łatwiej wypisują benzo, bo nie byli uczeni na studiach, że benzo to zło i wypisywać tylko doraźnie, albo podawać i.v żeby uspokoić.
Zresztą w ogóle czym się chwalisz i przed kim? Dobrze wiesz czym się kończą takie dawki benzo, trafisz na neurologię z padaką, a twoje posty będą jeszcze bardziej chaotyczne. Pozdrawiam.
A wiesz jak kiedyś było? Byłeś lekarzem i miałeś pacjenta inwalidę wojennego, to miałeś wszystko co tylko chcesz za darmo na tego pacjenta i nikt tego nie kontrolował. Dobre czasy się skończyły.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.