Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 594 / 36 / 0
jutro odbiore i będe testował to opisze :)
  • 594 / 34 / 0
11 lipca 2017klawiatura pisze:
Może jakaś nieudana synteza? Mnie nigdy nie przytrafiło się żółte.
Trzy różne źródła, z którego jedno już nie istnieje.
Dwa razy bardzo sypki proch, a raz gruda.
Zawsze mieniło się jak brokat, raczej bez zapachu.
W smaku słone, drażniące.
W życiu nie uwierzę... Co musi zajść w syntezie, aby coś co powinno śmierdzieć 'farmakologią', śmierdzi organicznym syfem ? :| Dla mnie sam fakt 1 gramowego gratisu (tak to było 0.2g biedaketo) był jakoś podejrzany (choć ja z natury jestem wyjątkowo podejrzliwy ^_^ ) i aromat mnie odstręczył absolutnie od spożywania tego tematu. Może fanom wysokobiałkowych odżywek by to podeszło... %-D
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 605 / 90 / 0
Hehe, no faktycznie, może masz rację :P A zapach? Jakiś rozpuszczalnik? Coś?
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 594 / 36 / 0
testowałem sort z piekła, taki lekko beżowy proch o lekko chemicznym zapachu
wszystko ok, tylko mam po 3FPM problem z równowaga jakbym wypił z pól litra wódki, apetytu tez nie zbija
  • 594 / 34 / 0
A ile zażyłeś ?
Stim, po którym jest problem z równowagą ? :-/
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 594 / 36 / 0
ja odmierzam mikrołyżeczkami 0,05ml
pół takiej oral jeszcze ok, ale po całej już się zataczam
po zadnym innym stimie tak nie mialem, a reszta dzialania zgodnie z opisami xD
  • 605 / 90 / 0
Czy ktoś z Was zamawiał lub dostał sampla 3fph/3fpm z szatańskiego magazynu?
Pytam, bo chcę ostrzec. Prawdopodobnie jest to Ula.
  • 594 / 36 / 0
z piekła?
taki jakby lekko beżowy proch?
właśnie to mam i działa w sumie jak stim, tylko ze mam problemy z równowaga po tym xD
  • 605 / 90 / 0
Taki lekko żółtawy, taki chuj wie. Mączny proszek. Zupełnie niepodobny do 3fph, ale dopiero teraz skupiłam wzrok i widzę, że coś jest nie-halo.
Wczoraj wzięłam 40mg, czyli taką standardową dawkę jak na 3fph przystało (akurat w moim przypadku).
Kurwa, znieczuliło mnie od pasa w dół, nie mogłam ruszyć się ze schodów, tak jak usiadłam, tak zostałam i wstać nie mogłam. Miałam wrażenie, że występuję w jakimś filmie i to co jest wokół mnie, nie jest prawdziwe. Nie pamiętałam skąd przyszłam i gdzie jestem, taki restart systemu. Nie czułam, że w ręku trzymam butelkę coca-coli.

Nie wiem skąd przyszła mi do głowy Ula, bo nigdy jej nie próbowałam, ale po wstępnym rozeznaniu myślę, że to mogło być to lub jeszcze coś dodatkowo. Dziwiłam się trochę, że sniff był bezbolesny, co przy 3fph zawsze był ból i płacz. Dawno nie złapałam takiego zonka :kotz: Stan ten trwał 2,5h, po czym dopiero poczułam, że wracam do swoich.
  • 5361 / 978 / 0
to brzmi jak NM-2201 - kanna. czas działania troche przydlugi. Mogl to byc rowniez dysocjant - przy takiej dawce mialabys problemy z motoryka i wyslawianiem sie...
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.