Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 101 / / 0
Ja pierdole,co 2 napierdala że lipa bądz coś tam.Nie trzeba ćpać i tyle,lub coś innego.
  • 1951 / 14 / 0
Z ta metyloamina, to pewno chodzi o podobienstwo do mefedronu, ktory dzieki temu syfowi mocniej nosem klepal.
  • 2428 / 90 / 0
No ja właśnie o tym pisałem , ten zanieczyszczony metyloaminą miał pierdolnięcie na wejściu i większy nieogar.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
Zgadza się, ja miałem siarczan 3-MMC i faktycznie działał sniffem jak należy, więc, Modyfikowany ma tutaj słuszne przypuszczenia, że w tym rzecz. Pamiętacie jak działał siarczan 4-MMC? Mocniej klepał i tyle.
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2012 przez Reez, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 14 / / 0
coś w tym jest, bo po pudrze dywan żółtego ścierwa mi się pojawił na języku, co się po krysztale nie zdarzyło ani razu. a ten syf ma chyba związek, z siarczanami?
'..może mnie chamem zwać, możesz mje w morde dać, lecz od Stolycy won! bo krew się, bedzie lać..'
  • 2428 / 90 / 0
Nie wiem czy kojarzy ktoś taki brązowy jebiący gównem mefedron ze zjebanej syntezy co latał po 25zl/g na ulicy ? to tam wkurwe tej metyloaminy bylo w nim , jak zajebałem kreske tego brązu z 3-MMC to łojaciepierdole jak też fajnie mnie klepło %-D a w dodatku nie chciało mi sie nawet na szybko oczyscic tego brązu acetonem , no i w tej skurwiałej konsystencji itp zajebałem go wtedy ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
Metyloamina nie powinna być żółta... Ktoś pewnie nie miał HCL i użył SO4 przy wysalaniu na szybko. Tak to jest jak się robi narkotyki w kuchni :P
Dodam, że oczyszczony całkowicie z metyloaminy i pyrazyn mefedron działał o wiele łagodniej. Może ktoś jeszcze pamięta te czasy...
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2012 przez Reez, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 34 / 1 / 0
alfachem pisze:
@Up - byłoby to z grubsza nierozsądne, pentedron jest zbyt inwazyjny i zdominowałby 3mmc, które najpewniej jest serotogenikiem.
Tu się całkowicie nie zgodzę. 3mmc i pentedron osobno działają całkiem inaczej niż przyjęte jednocześnie oralnie (najlepiej w kapsułce). Oczywiście więcej 3mmc niż pentedronu. Dziwne jest pojawienie się body load'u dość mocno odczuwalnego.
alfachem mówisz o przyćmieniu działania 3mmc? Przyjęte w.w. sposobem dało się odczuć wręcz przeciwnie. Działały synergicznie względem siebie. Empatia, euforia, świetny humor, gadatliwość, ogromna motywacja, stymulacja... Jednocześnie nie przyćmiewa umysłu.

Co do działania 3mmc na serotonine to jest to bezsprzeczne. Wie o tym chyba każdy kto z tym kiedyś przecholował ;)
  • 1558 / 18 / 0
Testowałem to całe 3-MMC w krysztale 1 gram na trzy osoby. Ja- nawet nawet, jednak nie ma to porównania do mefedronu, ot taki lekki dwugodzinny rozlew setoroniny, potem stymulacja przez następne dwie i powrót do normalności. Ubity kolega ważący 120kg nie poczuł nic, drugi ważący 70kg coś takiego jak ja. Czyli średniawka
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 1 / / 0
Błagam was, powiedzcie mi że ktoś to teraz czyta i wie co mi doradzić. Wziąłem doustnie łącznie 500mg, na początku o 17:30 250mg, po 4h drugie 250mg. Brałem to trzeci raz w życiu więc o tolerancji nie ma mowy, bo brałem z około 2tygodniowymi odstępami. Aktualnie serce mi wariuje, puls chyba 140, uczucie pewnego ucisku w klatce piersiowej. Nie umiem ocenić czy efekty "psychiczne" już ustały czy nie, bo mam wrażenie, że strach mnie trochę otrzeźwił. Mam zimne stopy i dłonie. Nie wiem, czy ktoś z was to miał, czy to jest bardzo poważne, czy należy przeczekać i nic nie będzie? Jest prawie druga w nocy, czyli ponad 4h od ostatniej dawki, powinno już mijać, ale wciąż mi serce wali. Powiedzcie proszę, czy to przejdzie, czy dzwonić na pogotowie. Wybaczcie tę panikę, ale spróbujcie postawić się w mojej sytuacji...
Uwaga! Użytkownik RedPepper nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.