Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1049 / 10 / 0
Tak Pider, pentedrone zwieksza wydzielanie kwasu w zoladku i to znacznie, to jest przyczyna takiego koloru i specyficznego zapachu.
  • 92 / / 0
W Pente chyba najłatwiej się wjebać ze wszystkich bk. :-| Najtrudniej powiedzieć sobie NIE, kiedy kusi żeby przywalić choć maluteńką kreseczkę. Zrobiłam sobie dwa tygodnie przerwy i podczas imprez czułam taką pustkę - "Kurde ale bym sobie wciągnęła". Oczywiście nie do tego stopnia, żeby nie umieć bawić się bez pente, ale jednak ma się tą świadomość, że z nim mogłoby być lepiej. W każdym razie dłużej jak dwóch tygodni nie wytrzymałam, czuję jednak że moje serducho błaga wręcz mnie o litość, także póki co nie zamierzam się w to bawić. Wiem natomiast jedno, z pewnością kiedyś wrócę do tej substancji. Jest na swój sposób na tyle piękna, że nie jestem w stanie powiedzieć "nie" na zawsze. Na pewno jednak robię teraz przerwę miesięczną :!: Nie ma bata bo jak nie wyciągnę kopyt to wyłysieje. :scared:
  • 144 / 6 / 0
Przygrzalem pente,ok 80mg poszlo z dymem a ja poczulem tylko smak plastiku.zdazylo mi sie tez wypic z cola ze 100mg.nic nie dziala na mnie tak dobrze jak sniff.chwilowy bol,potem znieczulenie i przyplyw pozytywnej energii.oj, lubie ten stan.:-D
  • 303 / 7 / 0
Dzięki noithai za opdowiedź, teraz jest wszystko w porządku. Czyli teoretycznie rzecz biorąc trzeba dużo jeść albo pić płynów aby zapchać żołądek, bo może dojść do nadkwasoty czego następstwem będą wrzoty a w skrajnych przypadkach perforacja ściany żołądka? Jeśli nielogicznie rozumuję to mnie sprostujcie :)
  • 1049 / 10 / 0
Brac Ranigast np, lub cos co dziala na pompe protonowa - inhibitor (np. Omeprazol), aby nie bac sie o zoladek. Ponad to, jesc mniej cukrow prostych, aby zopobiec rozwojowi Helicobacter pylori.
  • 303 / 7 / 0
Nie pomyślałem :p Coś na nadkwasotę i gitara :)
  • 1095 / 34 / 0
Ten sprzęt jest bardzo w porządku. Wczoraj zjadłem 100mg i jedynie co mi w głowie było to dymanie, ale że nie mam dziewczyny to pozostało mi walenie :-D

Od godziny 14 ostro pracowałem do 8 rano. Poszło 1g pentedronu i z 850mg 3-MMC. Po tym miksie wacek nie dyga zbytnio więc zjadłem kamagrę (odpowiednik viagry, mój pierwszy raz z czymś poprawiającym erekcję, ale już wiem,że będę jadł to częściej).

Efekt był na prawdę zadziwiający. Mam swoje techniki na powiększanie penisa, ale mix pentedron+3-MMC+kamagra to jest na prawdę coś na prawdę wartego uwagi. Jak normalnie mam niecałe 12 cm to po godzinach ostrej pracy (+pierścień podtrzymujący erekcję) miałem dobre 15 cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To niejest żart>>>mam 12 a po tym teraz mam dobre 15cm!! a wzwisie jest ogromny...mogę podesłać zdjęcie hehehe naprawdę efekt jest zadziwiający....

Każdemu kto chcę mieć większego fiuta polecam ten mix...

Polecam aktorkę Olivia O'Lovely..
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 126 / 1 / 0
Ja tez sram na zolto i to bardzo zolto ale po ethcacie.I to nawet po tygodniu przerwy od niego
Chociaź bym płynął najgorszym ściekiem, Ty mnie nie osądzaj, Bóg zrobi to lepiej.
  • 252 / 4 / 0
Tak się kończy zrobienie 2g ketonów w niecałą dobę...
  • 44 / 1 / 0
Mam pytanie. Od drugiej przygody z pentedronem minęło już pare dni, a mi dalej pozostały nie wiem jak to nazwać kłucia, skurcze w sercu. Nie ważne czy jestem w ruchu, czy siedzę, czy leżę po prostu raz na parę minut (czasem częściej, czasem rzadziej) bez mojej woli mam kłucie, skórcz serca. Czasem jeden raz, czasem pare pod rząd. Nie jest jakoś bardzo bolesny ale sprawia mi to dyskomfort i wcześniej nie miałem takich atrakcji, a jeżeli już miałem to tak jak każdy czyli bardzo, bardzo rzadko. Ze względu na to boję się dalej korzystać z tej substancji. Do lekarza nie zamierzam się udawać. Powiedzcie, czy mi to w ogóle przejdzie?
Uwaga! Użytkownik bawimysie051 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.