Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 2632 / 37 / 0
Tylko taka produktywna stymulacja mnie nie interesuje. Chyba zaryzykuje i walne donosowo. Ja chcę poczuć TO działanie, TO walnięcie. :-D
Albo sobie polezy jeszcze...albo...niewiem kompletnie...kurwa... co zrobić zeby az takiego zjazdu nie było? Boje się w huj zjazdow. :scared:
  • 292 / 5 / 0
Re: Etylofenidat
Nieprzeczytany post autor: Jasny »
ogarnij benzo, przywal 200mg, jak poczujesz ze robi się chujowo to wrzuć benzo i lulu :-p
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 3007 / 7 / 0
Shady spokojnie, przeżyjesz :D Nie jest tak źle jak ludzie to opisują
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 292 / 5 / 0
Re: Etylofenidat
Nieprzeczytany post autor: Jasny »
Jak to jest z tym zejściem wogole ? Pierwszych 2-3 razy jak brałem po 150mg zejście było bardzo ciężkie. Następnych kilka razy potrafiłem wrzucić 150mg, po godzinie kolejne i zejście było słabe.

Zależne od tolerancji ? EF zamawialem tylko od 1 dostawcy
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 6157 / 431 / 12
Zejście w normalnych dawkach (30-50mg p.o.) nie występuje. To nie jest substancja do ćpania, ma kompletnie inną farmakokinetykę niż np. ketony.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 3007 / 7 / 0
Ja brałem ilości przemysłowe i było dobrze, zresztą jest tu trochę moich postów w których starałem się opisać dokładnie tą substancje
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2632 / 37 / 0
Czyli oralnie zjazd jest o wiele mniejszy??
  • 3007 / 7 / 0
Działanie słabsze jak i sam zjazd, w najgorszym wypadku rano będziesz gnał do kibla na tron %-D Ale od mniejszej dawki i bez tego się obędzie
  • 2632 / 37 / 0
Minęła godzina od zarzucenia i niby coś tam lekko jest, jakieś dziwne uczucie w klatce piersiowej.
Przyjełem cos ok. 100-150 mg w bombce. Czekam.
Odnotowano lekki niepokój, huj wie czemu. :scared:

EDIT: Niepokój się pogłębia, zero pozytywnych efektów..

EDIT: No ale jakieś efekty oprócz niepokoju powinny być?
Dalej nic, dam jej szanse jeszcze za tydzien, nie odpuszcze suce ;]

alko jakoś tłumi to nieprzyjemne uczucie niepokoju
Ostatnio zmieniony 30 października 2011 przez ShadySharky, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 6157 / 431 / 12
ShadySharky pisze:
zero pozytywnych efektów..
surveilled pisze:
To nie jest substancja do ćpania
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.