4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 481 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: śpiący »
ja jestem ciekawy w co się wpierdolimy i co będziemy ćpać jak zdelegalizują mefa...degeneruchy tak naprawdę to mało kto przestanie z nas ćpać...ja chyba za chwile pujde do apteki i sobie kotka zrobię :D tak w ramach odwyku od mefedronu %-D
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d3wuo »
Ja to w przerwach z mefem ratowałem się m1 ale później przez 2 dni mef lekko co smyra , też tak macie że jak już 500mg wciągniecie to reszta ni huja niechce działać ? ja zawsze i tak łudząc się że mnie jebnie wciągam resztę a później myślę kurde mogłem na jutro zostawić :D
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
[quote="śpiący"]
ja jestem ciekawy w co się wpierdolimy i co będziemy ćpać jak zdelegalizują mefa...degeneruchy tak naprawdę to mało kto przestanie z nas ćpać...ja chyba za chwile pujde do apteki i sobie kotka zrobię ]

Właśnie metkatynonem zastąpią mefedron osoby uzależnione. Do czasu pojawienia się na rynku bardziej euforycznego 4-EeMCe. Logiczne, że teraz nikt nie wyjedzie z nową substancją przed delegalizacją mefedronu. Nie wydaje mi się też, że przejdzie on do podziemia. Skutecznie załatają tutaj lukę inne beta-ketony.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 481 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: śpiący »
[quote="d3wuo"]
Ja to w przerwach z mefem ratowałem się M1 ale później przez 2 dni mef lekko co smyra , też tak macie że jak już 500mg wciągniecie to reszta ni huja niechce działać ? ja zawsze i tak łudząc się że mnie jebnie wciągam resztę a później myślę kurde mogłem na jutro zostawić ]

mnie podczas jednej sesji klepią tylko pierwsze 4 gramy %-D

I nie ma nawet takiej opcji aby cokolwiek zostało na jutro...chyba że mam minimum 6 gietów %-D
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GizzoShi »
długo mnie tu nie było . ;p POZDRO. hę ja to ostatnio przez 4 tygodnie nie brałam niczego . ;) a teraz ogarnęłam sobie mefika i mm . jest bosko <33 a jak tam u was ? ; >
Uwaga! Użytkownik GizzoShi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 133 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cough »
hurtowy zakup skończył się tym, ze 20g poszło w około 10 dni. samopoczucie przecudowne

biorąc pod uwage fakt, ze w tym czasie bylam na antybiotykach, nie byłam w stanie nic jeść plus co noc dopierdalłam sie jakimiś klonami / gblem żeby zasnąć. Brak rozumnego postępowania kontra mefedron= długi finansowe i zawalona praca dyplomowa.
love wd

yo, ninja, go !
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GizzoShi »
słodkoo . moje marzenie ogarnąć sobie 20 g . / w sumie to wam powiem ze niby byłam w to wpieprzona , miesiąc brania dzień w dzień . ale przestałam przecież na 4 tygodnie i zabardzo nie miałam jakiegoś wielkiego ciśnienia . ostatnio ogarnęłam bo tak troszke zatęskniłam . ;d teraz w sumie też nie am ciśneinia . więc już samam nie wiem jak z tym jest. wy też tak miełiście że po jakimś czasie fukania już was tak bardzo nie ciągneło ?
Uwaga! Użytkownik GizzoShi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 928 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
co z tego że nie miałaś ciśnienia, skoro znowu wciągasz i dalej przekręcasz do góry nogami styki w głowie?

btw: zatęskniłam = przypyliło mnie ciśnienie
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: krzychoowa »
cut
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2010 przez MaciekB, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Ale wy sprytnie to uzależnienie sobie tłumaczycie ! Tak wiarygodnie... I z nikogo nie szydzę, bo sam byłem taki, póki co się jakoś trzymam - prawdziwi kumple (niewciągający) bardzo pomagają, wspierając psychicznie i motywując do różnych zajęć.
:kawa: &AMP; :skret: o n l y
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.