Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 535 / 48 / 0
Mnie klepie nawet leb od zapalki fake hashu. Nie chcialbym spalić czystej sub. tyle, nawet tak malo. Na mnie pierwsze razy z ur144 tez nie klepały dobrze (ale klepaly), potem dzialanie sie wyrobiło. Po prostu musisz sie przepalic.
  • 3955 / 146 / 0
palil ktos kannabinoidy/maczanki bedac na ssri?
  • 3309 / 21 / 0
Może nie stricte na SSRI, bardziej na dirty drug, który też mocno wpływa na serotoninę. Nie było żadnych problemów.
sqrt(666)
  • 483 / 67 / 0
Ja palę am2201 na sertralinie 50mg/24h. Nic się nie dzieje, lecz czuć wiekszą euforię, nie można się jakoś negatywnie ujebać (często wcześniej miałem psychodele ze strachem, minipsychozy na ostrej zajebce). Zauważyłem też zwiększoną kreatywność.
Jak to na SSRI bywa, efekty są mocno indywidualne, osobnicze, ale być może będzie podobnie u kogoś.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 3955 / 146 / 0
dzieki za odpowiedzi. tak myslalem, w koncu syntetyki maja podobny profil dzialania do THC a to dziala na ssri lepiej niz normalnie wiec przy syntetykach powinno byc podobnie. mierze sie na UR-144, mysle ze powinno byc ok, jestem na paroksetynie.

pedobear779, a czesto palisz? czujesz jakis wplyw palenia na dzialanie leku? nie oslabia czy cos?
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2012 przez eso, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 483 / 67 / 0
Nie czuje żadnego wpływu, ale jeszcze nie zdążyłem zrobic hardkorowego ciągu jak kiedyś np. 1g substancji w tydzień (wtedy jeszcze na czysto, bez SSRI). Palenie przez 2 dni i przerwa nie zmienia nic w działaniu leku. Palę średnio co tydzień w piątki i soboty po 3-4 razy = ok 3 maks 4 godziny odurzenia (zwykle przepalam 1g am2201 maczanki 1:40 na weekend). Zmiany profilu działania SSRI nie zauważyłem. Podobnie jak z trawą, raczej nic się nie dzieje.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 1530 / 9 / 0
Jestem zielony w tym temacie. Powiedzcie mi czy AM-2201 jest najlepszy ze wszystkich dostępnych syntetycznych kannabinoli? Szukam czegoś najbardziej podobnego do tradycyjnej gandki. Sam preferuję lajtowę upalenie, ale teraz potrzebuję pierdolnięcia jak po skunie ;) Wszystkie jakie do tej pory sztuczniaki testowałem były z dopalaczy i to chyba głównie JWH, które mnie nie zadowalały. Kupiłem też reklamowany swego czasu jako najmocniejszy SMOKE i też mnie nie powalił na kolana. Teraz szukam czegoś dla miłośnika mocnego ziółka.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 212 / 3 / 0
Mocą AM pewnie sprosta twoim oczekiwaniom ale nie jest to faza podobna do mj. Bardziej psychodeliczna i otępiająca (w dużych dawkach). Z tego co piszą wszyscy dookoła myślę, że powinieneś celować raczej w JWH-306 (ale tutaj trochę negatywów czytałem) lub UR-144 który wydaje się najlepszą opcją na polskim rynku teraz. Ostatnio do sprzedaży wszedł nowy kana z serii JWH o dużym powinowactwie przez co można sądzić, że będzie mocą przypominał lub przewyższał 210tkę, która była IMHO całkiem fajna.
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 418 / 2 / 0
am na pewno jest najmniej podobny do ziółka, typowe pierdolnięcie obuchem po czapce.Jeśli już chcesz coś podobnego do mj to chyba jwh 307, ale i tak to nie to co skun :)
  • 178 / 6 / 0
UR-144 najbardziej podobne do mj, poważnie, we wszystkim, albo ja dawno nie paliłem
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.