Nie widzę specjalnej różnicy w stanie ujebania się w zależności od dawki - tzn 3 tabsy działają tak samo jak 8.
Po zolpidemie (biorę zawsze stilnox) nigdy nie mam koszmarów. W ogóle to prawie nigdy nie mam żadnych snów albo inaczej, nie pamiętam ich. Niestety sen po zolpidemie jest płytki - często budzę się po 4 h :/ Tu pomocne mogą być niewielkie dawki benzo. Teraz pisałem o dawkach terapeutycznych.
-------------
A teraz dobrzy ludzie powiedzcie mi skąd Wy kołujecie stilnoxy w takich kosmicznych ilościach???
Ostatnio odjebałem numer i nie wiem już czym się ratować. Otóż w poniedziałek lekarz wypisał mi dwa listki, a ja głupi już w piątek je zeżarłem (a może gdzieś tam kilka tabsów jest? chuj go wi, nie moge znalezc). Pracuję na zmiany i potrzebuję przynajmniej listek na cały przyszły tydzień :'(
Jak coś piszcie na priv. Płacę z góry, choćby nawet podwójną cenę + koszty wysyłki :D
Albo przynajmniej doradźcie jak skrecić, bo na lekarza rodzinnego nie mogę raczej liczyć, na NFZ-owskiego psychiatrę tym bardziej :(
EDIT
Czy można stilnoxy porównać do GHBL (czy jakoś tak)? Bo to chyba jakby taki substytut? Bardzo szkodzi zdowiu GHBL? Spadam do lektury działu GHBL, ale nadal czekam na wasze sugestie :D
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
W żyły wtłoczę Dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
lucyper2 pisze: Połączenie z niewielkimi dawkami benzo jest moim zdaniem dużo bezpieczniejsze.
Ja po 20mg zolpidemu, trochę alko i paleniu Sence, jadąc autobusem słyszałem muzykę, normalnie z wokalem itd. Wydaje mi się, że to dźwięki silnika, skrzypienie autobusu itd układały się w utwór muzyczny. Ciekawe doświadczenie, niemniej jednak czułem się wtedy jakbym oszalał.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.