Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 110 / 29 / 0
Znowu nie widzę opcji edytuj

Rano zjadłem 10m +150 mg pregi, teraz co godzinę dorzucam sniffem po 10 ( aktualnie poszło w sumie 80mg)
Coś tam czuje ale spodziewałem się więcej. Aczkolwiek fenibut od Szwajcara u mnie szedł przez 2 tyg także nie wiem, może za Mao.

Co w tym serwisie receptowym ściemnić, że niby na co potrzebuje tego leku. Tak jak mówię naprawdę mam zzsk, ale jak mam to udowodnić tekstem. Jest tu ktoś kto ogarniał receptę online na baklo
  • 61 / 7 / 0
Mam baclofen, nigdy nie bawiłem sie z gaba B zabawkami.
Z pregabaliną znam sie bardzo dobrze ale jak wiadomo to nie te same receptorki co baklo.
Ile zarzucić na pierwszy raz i czego sie spodziewać? 25 mg będzie optymalnie?
Przypalogennosc po takiej dawce duża?
  • 1223 / 487 / 0
@Fadam 25mg. na pierwszy raz będzie optymalne, ryzyko ,,przypałogenności,, praktycznie żadne, to jest jeszcze dawka terapeutyczna.
  • 61 / 7 / 0
25mg poszło i zero efektów
Nawet humoru lekko nie poprawiło
Dla nauki pojechałem na ręcznym i wnioski z tego takie
-libido bez zmian
-erekcja taka sama
-orgazmu brak
Co w takim wypadku polecacie zrobić, dojebać dawki? Walnąć prege? Czy alko?
  • 512 / 57 / 0
Bo 25mg to za malo, jak chcesz sie nacpac walisz bez tolerki 50mg-75mg :p Z prega fajne sie miksuje backlo.
  • 177 / 53 / 0
Mnie 225 mg pregaby i 20-30 mg baklo robi jak duże dawki fenibutu >3g, tylko nie ma tego strucia i uczucia rozpierdolu. Jeden z lepszych mixow. Planuję zapodac na wigilię, wtedy wszystko będzie w różowych okularach, święta, rodzina itp. %-D
  • 139 / 30 / 0
Wczoraj pierwszy raz wzięłam 75. Wcześniej dwa razy po 50 i nie czułam kompletnie nic, dlatego postanowiłam spróbować jeszcze raz z lekko większą dawką. I ooo kurwa... ostatni raz tak upierdolona to byłam grzybami pół roku temu. Nie byłam w stanie nawet siedzieć i lekko się bałam tej dziwnej fazy. Wzięłam z ciekawości, resztę która mi została poleciała do kosza. Dzisiaj aż do godziny 15 czułam działanie. Dziwne piguły.
  • 1223 / 487 / 0
@GrobeNoody Tak masz rację, baklofen to dość dziwna substancja, nie każdemu pasuje taka faza, ale ciekawe swoją drogą dlaczego 50 nie zadziałało u ciebie wcale a 75 już tak mocno.
  • 42 / 25 / 0
20 grudnia 2021GrobeNoody pisze:
Wczoraj pierwszy raz wzięłam 75. Wcześniej dwa razy po 50 i nie czułam kompletnie nic, dlatego postanowiłam spróbować jeszcze raz z lekko większą dawką. I ooo kurwa... ostatni raz tak upierdolona to byłam grzybami pół roku temu. Nie byłam w stanie nawet siedzieć i lekko się bałam tej dziwnej fazy. Wzięłam z ciekawości, resztę która mi została poleciała do kosza. Dzisiaj aż do godziny 15 czułam działanie. Dziwne piguły.
Aj tam.. nie wyrzucaj.. przygarnij kropka. To ze rekreacyjnie się nie spodobało go nie przekreśla, może w dawkach terapeutycznych by ci się przydał. Mnie tez rekreacyjnie nie wchodzi ale na odstawkę alko lub do stimow na spine mięśni zdawał egzamin. Na ogólne nerwice tez pomaga co nieco. Baclo ma dość wszechstronna gamę zastosowań
  • 449 / 101 / 0
Hej hej.

Czy po baklo też wam się zdarzyła krew w kale? Bo intryguje mnie to bardzo.
Co złego, to nie ja - oczywiście...
ODPOWIEDZ
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.