Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
W 2018 jak brałam pół ćwiary to przez kilkanaście minut byłam nieprzytomna, a potem faza trzymała długo. Pod koniec 2019 jak brałam pół ćwiary to od razu mogłam chodzić i inne takie, a już na drugi dzień nie było tego after glow.
27 marca 2020junkiexl pisze: Programy metadonowe przeżyją napływ pacjentów, gorzej będzie jak firma Molteni z Włoch padnie i nie będzie syropiku.
Ciezki taki zywot ,,,
27 marca 2020mtp pisze: podrzuci ktoś jak sytuacja w Białymstoku? Na ulicy raz spotkałem gościa co twierdził ze jest uzależniony od helupy, niestety byłem z dziewczyna i nie bardzo mogłem pociągnąć temat dalej. A tak od ilu lat siedzę w dragach to tylko stimy dostępne, a już mam ich dość, psycha siadła.
Protip dla cpunow bez kontaktow- pojscie na detoks, szczegolnie takie patologiczne jak Ciborz np. jak sie czyta. W Ciborzu akurat nie bylem, ale kazdy na ktorym bylem dziala podobnie, jak trafisz do (nie)odpowiedniej grupy osob to samo sie wszystko kreci.
05 kwietnia 2020GabrielaMH pisze: Opłaca się po kilku miesiącach wracać na stare śmiecie w Wawie, okolice ulicy K? W zeszłym roku była tam lipa, towar już tak nie składał jak jeszcze ponad rok wcześniej, zastanawiam się czy poszło jeszcze bardziej w dół.
W 2018 jak brałam pół ćwiary to przez kilkanaście minut byłam nieprzytomna, a potem faza trzymała długo. Pod koniec 2019 jak brałam pół ćwiary to od razu mogłam chodzić i inne takie, a już na drugi dzień nie było tego after glow.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.