Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 432 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: 1waytikt2tickletown »
NeuroDriver pisze:
Ok to gdy już ' wszystko' wiemy to mam pytanko
jon pisze:
opiszę moją modyfikację]zaciągasz sól fizjologiczną, do 2 cm3[/color]
-wyciągasz tłoczek, dajesz 3-4 krople gliceryny i parę ziarenek kwasku cytrynowego
-wsadzasz tłoczek na miejsce, wstrząsasz, zakładasz igłę i pukasz
Czy robiąc to przepisem Jona mogę nie zmieniając proporcji wszystkich składników przerobić sobie dowolną ilość fenta? Ewentualnie ile max? I np jeśli wyekstrahuje tak większą ilość np 10 strzałów po 100mqg to czy mogę to rozcieńczyć np wodą iniekcyjną? Coby nie pukać jakiś malutkich ilości rzędu 0,1-0,2ml co jest nieporęczne w huj.
Co powiecie?
Si? ;-)
Ostatnio zmieniony 21 października 2009 przez 1waytikt2tickletown, łącznie zmieniany 1 raz.
off
  • 105 / / 0
Nieprzeczytany post autor: NeuroDriver »
Łanłej to ja się pytam :D
I czy może ktoś określić ile ml to 1 cm3 ?
Kurwa wiem że głupie pytanie :P

Ok 1cm3=1ml przynajmniej taką odp znalazłem.
Na wcześniejsze pytanie ktoś jeszcze odpowie czy tylko Łanłej jest taki dobry?
Uwaga! Użytkownik NeuroDriver nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2120 / 265 / 0
Nieprzeczytany post autor: gazyfikacja plazmy »
Kiedy fent już przejdzie do alkoholu to mogę jakoś zredukować jego ilość (alkoholu)? Fent sublimuje chyba w 40*C, tak? Ale to sól, czy wolna zasada? Czy w plastrach jest wolna zasada? Jeśli tak, to przeprowadzajac go w cytrynian powinienem podwyższyć temperaturę parowania. Bo wolalbym np. przelać alkohol na łyżeczke, odparować i dopiero rozpuścić w wodzie. Co o tytm myślicie? Czy to nie ma sensu? Wydaje mi sie, ze pukanie etanolu szczególnie w takim steżeniu jest szkodliwe, choć jestem świadomy, ze narkotyki w ogóle są niezdrowe:)
teleportuję sie w głąb siebie czy do intergalaktycznego obrębu... nie ma ludzi, nie ma trendów... telefonów, sukcesów ani błędów... spraw nie ma, więc nie ma pędu...
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
[quote="gazyfikacja plazmy"]
Kiedy fent już przejdzie do alkoholu to mogę jakoś zredukować jego ilość (alkoholu)? fent sublimuje chyba w 40*C, tak? Ale to sól, czy wolna zasada? Czy w plastrach jest wolna zasada? Jeśli tak, to przeprowadzajac go w cytrynian powinienem podwyższyć temperaturę parowania. Bo wolalbym np. przelać alkohol na łyżeczke, odparować i dopiero rozpuścić w wodzie. Co o tytm myślicie? Czy to nie ma sensu? Wydaje mi sie, ze pukanie etanolu szczególnie w takim steżeniu jest szkodliwe, choć jestem świadomy, ze narkotyki w ogóle są niezdrowe]

przecież do ekstrakcji fenta używa się symbolicznej ilości spirytusu, mi nawet na spory kawałem matrycy 4cm^2 wystarczył 1ml spirytu na łyżce, oczywiście plasterek musi trochę w tym spirycie poleżeć minimum te 20-30 minut a w tym czasie już z połowa tego spirytusu w pokojowej temperaturze odparowuje. wrzucasz ze 3 ziarenka kwasku dolewasz 2 ml wody do iniekcji, 2-3 kropelki gliceryny i można śmiało pukać, nic nie szczypie.
Więc po co zastanawiać się nad podgrzewaniem fentanylu skoro jest to zbędne
Ostatnio zmieniony 22 października 2009 przez ksionc, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 432 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: 1waytikt2tickletown »
Ja raz nie odparowałem w ogóle spirytusu i zapodałem sobie w kabel około 0,5ml 96% etanolu razem z fentem, piekło ja skurwysyn, ale dałem radę ;-) ale więcej czegoś tak debilnego nie zrobiłem %-D a to wszystko ze zwykłego roztargnienia, dodałem sól fiz. itd. i już by nie odparowało <_<
off
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
po przeczytaniu co poniektórych postów ze str. 27 włos mi sie jeży na mym starym ćpackim łbie. i to nie dlatego, że chcecie fenta ćpac. a cpajcie se. choć w wydaniu metkat+ mida to strata fenta, dlatego zawsze bedę powtarzał, że należy zostawić go koneserom i profesjonalistom.
ale dlatego, że stopień ignorancji i lenistwa osiągnął zenit.
zadajecie pytania, na które odpowiedź w tym wątku padła już chyba ze 100x. rozważacie i dyskutujecie tu o czymś co było już milion razy opisane.
naprawde dla Waszego nie dobra, a spokoju umysłu zostawcie ten narkotyk. nie wszystko jest dla wszystkich jak wynika z wybranych postów na str.27
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 729 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
Z tego co obliczyłem, trzeba 0.25 cm2 plastra 75ug/h by mieć 100mcg fentanylu. Przecie nawet nie wiadomo z takim małym gówienkiem kiedy to się połknie, ale co tam. Lekko gorzkawy posmaczek, faktycznie - ale żeby od razu wymiotować na smak to trochę za dużo powiedziane. Zobaczmy, jak zadziała. Szczęście jest takie, że termin ważności kończy się... 10.2009 :D Plasterek z 2007 bodaj roku.
Easy, easy... lepiej 100mcg pod język i nie mieć nic, niż 200-300 i mieć pecha.
Czytałem w tym temacie, że najlepiej przykleić na spód języka - ja po prostu trzymam pod nim, sie ladnie skleil z dnem, tylko czasem przerzucę językiem. Lepiej byłoby to przygryzać co jakiś czas czy jak?

Dziesięć minut minęło, już są te typowe opioidowe mdłości. Z kolejną dawką czekam półtorej godziny po wystąpieniu pierwszych efektów. Kolejna dawka to 200-250mcg, choć jeśli biodostępność w ten sposób pisaliście 30%, to z tego przy dobrych wiatrach wyciągnę z 80 najwyżej, ale co tam ;) Bezpieczeństwo przede wszystkim, tym bardziej jeśli chodzi o tak niebezpieczną substancję.
Pozdrawiam.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 248 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: oazaspokoju »
oxan pisze:
w wydaniu metkat+ mida to strata fenta, dlatego zawsze bedę powtarzał, że należy zostawić go koneserom i profesjonalistom.
No właśnie ciekawe to jest, zostałem poczęstowany strzałem z fentanylu+midazolamu przez NFZ i rewelacji nie doznałem, niby był nod, było ciepełko, ale to nie to. sedacji od chuja, ciepełka mało.
Ostatnio zmieniony 23 października 2009 przez oazaspokoju, łącznie zmieniany 1 raz.
Moët Strawberries Cocaine Saint-Tropez
  • 729 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
Skończyłem na żuciu plastra 2x2cm. Z moich obliczeń wynika, że znalazło się na nim 1600mcg substancji. Zakładając, że wchłanianie wynosi 30 procent(a to i tak zaokrąglenie w górę, bo wiele źródeł podaje 25%, ale lepiej w górę i bezpiecznie), to dawka przyjęta ~ ok. 480mcg. Jeśli 100mcg = 10mg morfiny iv (bądź kodeiny 100mg p.o), to ta dawka była b.optymalna jak na moją tolerancję (ok. 500mg kody potrzebuję, by zrobiło). Znieczulenie ładne, senność taka dość ciekawa - bo w nocy to się ja przewracałem i często myślałem nad tym by wstać i coś zacząć robić, ale jak zasnąłem, to było milusio.
Cóż, następnego doświadczenia nie przewiduję prędko, tydzień minimum. Wykorzystam resztki i pozbędę się, coby mnie nie kusiło. Uważajcie z tą substancją. Na początek najlepiej, by na kwadraciku było 250-300 mcg (dawka wchlonieta ~75-90mcg, ekwiwalent niecalej 10mg morfiny). Potem zgodnie z osiagnietymi efektami, jednak zaznaczam! - uważajcie bardzo, bardzo, bardzo, bardzo... Tak bardzo, jak jon kocha fenta (pozdro) - mówił też gdzieś w tym temacie, że na pierwszy raz nawet nie 250mcg, tylko 100mcg (wchł. 30mcg = 0.3mg morfiny iv) żute - choć nie jestem pewny, czy wspominał o podaniu żutym czy IV.
Uważajcie. I trzymajcie się ciepło, hardkorowcy.
Pozdrawiam!

EDIT: Czy występuje w ogóle w fentanylu zjawisko odwrotnej tolerancji? Ktoś w tym wątku pisał, że za pierwszym razem go nie porobiło tak, jak za drugim. Zastanawiam się, bo resztkę planuję wykorzystać w celach zaśnięcia postymulantowego, a nie chcę zarzucić 2x2cm i się już nie obudzić ;) A prawdopodobnie wyplucie plastra gdy robi się za ciężko to już trochę za późno.
Ostatnio zmieniony 24 października 2009 przez Toker, łącznie zmieniany 1 raz.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
Toker pisze:
Tak bardzo, jak jon kocha fenta (pozdro) - mówił też gdzieś w tym temacie, że na pierwszy raz nawet nie 250mcg, tylko 100mcg (wchł. 30mcg = 0.3mg morfiny iv) żute - choć nie jestem pewny, czy wspominał o podaniu żutym czy IV.
tak, mówiłem o i.v. 100 mcg to bezpieczna dawka, podawana przy premedykacji z midazolamem przed operacją.
ja również pozdrawiam :-)
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.