``ale jednoczesnie łazi po psychiatrach i zajada tone leków (bo te substancje oprocz cudownego oświecenia w pakiecie dały mu tez jakies zaburzenia psychiczne )`` - pół biedy jak jeszcze tak robi.Gorzej jak ma nasrane w bani, nie bierze leków tylko wrzuca psychodeliki i jest wielce oświecony.Prowadzi życie na styl hipisa i mimo, ze wielu ludzi mu mówi iż przegina i totalnie odleciał to znajdzie 1001 argumentów jakie to psychodeliki są uzdrawiające i otwierające oczy na świat.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Masz trochę racji, mimo, że ja sam często tak robię, ale to już wina tego, że nie potrafię nigdy ukrywać tego w jakim jestem stanie. alkohol, dragi, smutek, zawsze muszę mówić jak się czuję
Znacie jakiegos glupka psychonaute ? No wlasnie ... To dragi glownie dla inteligentnych . Zapewne dlatego sa tez najmniej popularne .
Nie uwazam , ze jestem lepszy bo biore X zamiast Y , chodzi jedynie o klasyfikacje w powyzszych podgrupach .
Najbardziej wkurzaja mnie wszelkiego typu agresorzy , paliwody i zadymiarze - glownie
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.