Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Witam, jak to jest z dawkowaniem ze względu na masę ciała?
Mam w grupie dziewczynę która waży 50 kg i chłopaka, który waży 112 kg.
Będzie to ich pierwszy kontakt z tym związkiem, wcześniej próbowali tylko 25c-nbome oraz 25i-nbome.
Znalazłem dawkowanie z podziałem na efekt intensywności doznań.
Czy waga nie ma tu nic do rzeczy? Jakie dawki byście polecili w takim przypadku?
  • 190 / 1 / 0
Dawkowanie nie ma związku z wagą.
Znajomy był zadowolony po 25 mg, był to jego pierwszy kontakt z jakimkolwiek psychodelikiem. Dla mnie ta sama dawka była mocna, duży nieogar. Miałem wcześniej styczność z nbomami.
Nie sądź, a nie będziesz sądzony! :old:
  • 1329 / 60 / 0
25mg powinno być w sam raz. Dla mnie to też był pierwszy raz z psychodelikami. Było mocno, głęboko i ogólnie tak jak być powinno.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 6 / / 0
Dzięki za rady, było nas pięcioro, wszyscy wzięli po 25 i jedna osoba 20. Każdy był zadowolony ze swojego tripa, jedna osoba niebędąca wcześniej w pełni przekonana do zjedzenia, wchodziła chyba powoli w bad tripa ale nie wiem czy z naszą pomocą czy nie jakoś udało się jej tego uniknąć.
  • 698 / 172 / 0
Mam za sobą pierwsze spotkanie z 4-Aco, które pod jednym względem było kompletnie zdumiewające.
Postanowiłem wypróbować tryptaminę w małej dawce, w szczególności pod kątem BL, którego nienawidzę. Zarzucone 15 mg oral. Pierwsze zdziwienie, to prawie całkowity brak smaku w roztworze wodnym, po 5-Meo-Mipt i 4-Ho-Met spodziewałem się bardzo gorzkiego ataku na kubki smakowe.
BL nie było w ogóle, z tym że pół godziny wcześniej zjadłem 2 kapsułki Lokomotiv (ekstrakt z imbiru na chorobę lokomocyjną)

Mała dawka, ale wejście było odczuwalne po około 35 min. Lekki brain fog, siedziałem przed telewizorem w ciemnym pokoju, zaczęło się robić bardziej przestrzennie. Główna zmiana to bardzo wyraźne wyostrzenie obrazu i podbicie kolorów, tak jakby ktoś podkręcił kontrast i nasycenie w TV niemal do maksimum. Tak białej i "soczystej" bieli jeszcze nigdy nie widziałem :cheesy:
Mentalnie wielkich zmian nie było, zauważyłem lekką odchyłkę w stronę malkontenctwa. Stałem się wyczulony na tandetę na ekranie - w filmie niemal widziałem ekipę zdjęciową stojącą za kamerami, nie dałem się nabrać na autentyczność wydarzeń. Leciał film "Bruce wszechmogący" - może kojarzycie tę scenę z prezenterem, któremu Jim Carrey robi numer na wizji "ble ble ble" ;-) Zawsze mnie to rozśmieszało, a tym razem włączyła mi się jakaś empatia i zachowanie Jima wydało mi się wstrętne i zrobiło mi się żal poniżonego gościa.

A teraz o zapowiadanym zdumieniu.
Przeniosłem się na kompa, odpaliłem hajpa i okazało się, że niemal nie mogę czytać, bo obraz na ekranie był tak ostry, że widziałem każdy piksel. Rozejrzałem się dookoła i wyjrzałem przez okno - wszystko było bardzo ostre i wyraźne. Musiałem sprawdzić, czy to wkrętka, czy rzeczywiście mój wzrok stał się ostrzejszy. Szkoda, że nie miałem tablicy okulistycznej, ale wziąłem fiolkę z multiwitaminą, na której literki są tak małe, że przy moich parametrach wzroku byłem w stanie czytać to tylko przez lupę. No i normalnie masakra - wszystko czytałem przy słabym sztucznym świetle - literki równie wyraźne jak Arial 9 p. w Wordzie :-D 4-Aco zamiast psychodelicznej podróży zafundowała mi terapię okulistyczną :-) :-) Niestety, rano już wszystko wróciło do normy :-(
Miał ktoś taki efekt?
  • 1329 / 60 / 0
Zawsze fazuję w półmroku i wtedy jest najprzyjemniej. Jak podczas tripa zapalę światło w pokoju, to też widzę wszystko ostrzej, aż do tego stopnia, że bywa nieprzyjemnie. Dlatego tryptaminy najlepie mi się je nocą.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 2883 / 303 / 0
Też jakoś wolę półmrok, po ~~30-40mg i tak wczoraj ciemny pokój rozjaśnił się wieloma barwami :D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 581 / 91 / 6
Z wyostrzeniem obrazu to coś jest na rzeczy. Po 4-aco-dmt nie zwracałem uwagi - zawsze byłem za bardzo rozjebany euforią, psychodelą albo kolorkami żeby zwracać uwagę na takie pierdoły jak rzeczywistość, ale po 15mg 4-ho-det pamiętam ten efekt wyraźnie.
Co do smaku to 4-aco-dmt jakie jadłem zawsze było dziwnie kwaśne, chemiczne.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 501 / 7 / 0
Właśnie schodzi już działanie ok 20 mg 4-ACO-DMT i było całkiem przyjemnie, nie było nawet nieprzyjemnego bodyloadu, ale być może dla tej substancji to norma bo kilka osób już o tym pisało na forum :)
  • 233 / 6 / 0
Na mnie właśnie ta substancja działa inaczej niz wszystkie, nie daje typowego minfucku a przyjemna sedacyjna, psychodele i wyciszenie, wizuale minimalne bardziej na zasadzie kontrastu.
Uwaga! Użytkownik Jobsons20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.