To był pierwszy raz, kiedy użyłam benzo w przypadku psajko do zbicia fazy po kilku godzinach dawania jej ponownych szans.
Bardzo nieprzyjemna faza, zupełnie niepodobna do niczego innego.
Charakter 'kobiety', rozlewający się obraz, bardzo duża czułość na zmianę nastroju (np. podczas oglądania serialu).
Wejście po około godzinie, na zjeździe bardzo duża chęć na dorzucenie czegokolwiek.
U mnie poszło trochę ketonów, ale nie dało praktycznie żadnej reakcji.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Nawet po wrzuceniu 3...
Żadnych leków nie biore
To o chuj tu chodzi że na mnie żadna ilość nie działa w minimalnym stopniu nawet...
Specjalnie mi do pak wpycha nieaktywne? To chuj mu w dupe w takim razie
09 października 2017PsychodelicTrip pisze: Od pedaltora? Żółte taby?
To o chuj tu chodzi że na mnie żadna ilość nie działa w minimalnym stopniu nawet...
Specjalnie mi do pak wpycha nieaktywne? To chuj mu w dupe w takim razie
A leciały paki ode mnie i znajomych po pareset zl
I siedzę w tym od tylu lat że nie pisałbym takich słów bezpodstawnie... nie mam 15lat :)
Jedyne czego mu nie mogę zarzucić to ketony i stimy.. Ale mnie te grupy niestety nie interesują... Kartony i DOC-a ma też okej więc jak się okazuje może być to wina jego dostawcy...
Ostatnie zamówienie na 2cb i etizolam - obie substancje nieaktywne
Może walisz za dużo rzeczy łechtających sero, do tego fenylki wchodzą z dosyć sporym opóźnieniem i wybijają strasznie tolerę. 2 tyg przerwy to wg mnie absolutne minimum.
Ten etizolam może nie należy do najmocniejszych, ale na pewno nie jest nieaktywny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.