Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 390 / 10 / 0
DOC. <3.
  • 316 / 66 / 0
DXM oczywiście %-D
  • 167 / 15 / 0
Po psychodelikach nie słucha się dla mnie wcale lepiej muzyki tylko robi ci ona większy rozpierdol w głowie.
Najlepiej zarzucić MXE, zgasić światło odpalić playlist i położyć się na łóżku. No a teraz jak MXE nie mam to po weedzie też bardzo dobrze się słucha.
  • 694 / 70 / 0
mefedron :listen:
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 18 / 2 / 0
Uwaga! Użytkownik tomek171 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 6 / 0
Po DXM i THC najlepiej, pamiętam, że po MXE też było niesamowicie przy zamkniętych oczach
"When I'm on my way to the stage every night I rage"
-Danny Brown
  • 89 / 1 / 0
mj po niewielkiej ilości alko (w moim przypadku 2-3 browarki) + kofeina do 200 g. Kolejny post w którym musze dać propsa 2v2 z wiadomego sklepu - nawet solo działa bardzo fajnie. Jestem w stanie stwierdzić... że jeśli chodzi typowo o słuchanie muzyki, to wole właśnie ją, niż mj (subiektywna opinia). Po mj raczej lubie się pośmiać z byle czego, odwalać jakieś typowo zjarane akcje, ogólnie wiecie o czym mówie. Po powyższej mieszance muzyka jest świetna, ale z drugiej strony za bardzo zamula - kilka razy zapędziła mnie do spania. Dlatego jakiś łagodny stymulant (sama mieszanka podwyższa trochę ciśnienie/tętno) jest idealny.
  • 403 / 79 / 0
  • 2116 / 634 / 0
Ostatnio znowu zapuściłam sobie kilkanaście świetnych utworów na zejściu/afterglowie* po MDMA i muszę powiedzieć, że uwielbiam ten moment, kiedy senny mózg jest jeszcze pod wpływem narkotyku i nie dość, że odbiór muzyki dalej jest "wzmocniony", to jeszcze kreuje przy przymkniętych powiekach coś w rodzaju... Bo ja wiem, własnego teledysku do aktualnie słuchanej muzyki? Uwielbiam to w emce. Swoją drogą, to taki efekt występuje u mnie prawie wyłącznie po molly w krysztale.

* jak kto znosi... ;)

N´to - Every Wall Is A Door (Original Mix) - no cudo, w sam raz na wyciszenie się po surowych minimalach.
Ostatnio zmieniony 14 października 2015 przez Jamedris, łącznie zmieniany 1 raz.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 50 / 7 / 0
metkatynon, po nim muzyka sprawia radość w naturalny sposób, oczywiście po DXM, psychodelikach czy mj, fajnie się słucha muzyki, ale jej wydzwięk jest wtedy, jakby to opisać, taki jakby nienaturalny, w sensie muzykę odbierasz jako taką jakby zmienioną i słuchanie jest mega przyjemne, ale to jak brzmi muzyka po kocie jest takie samo jak brzmi normalnie, ale to ty słysząc ją czujesz radość. Obejrzyj sobie dział metkatynonu, zobacz że jest nawet temat muzyka pod kota, gdzie nie widziałem np. tematu muzyka pod fetę.
Uwaga! Użytkownik Kurwiran nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.